Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple, iespējams, varētu izlaist iMac datoru ar M2 procesoru

    Jaunākie raksti

    Apple iMac viss vienā dators tika atjaunināts jau vairāk nekā pirms diviem gadiem, kad tas saņēma pirmās paaudzes Apple ARM M1 datoru procesoru. Pa šo laiku ir notikušas daudz un dažādas spekulācijas, un izskatās, ka šis dators beidzot saņems arī M2 procesoru.

    Šī informācija aktualizējusies pēc tam, kad pagājušajā nedēļā Apple analītiķi paziņoja, ka Apple M3 procesors neiznāks ātrāk par nākamo gadu. Iepriekš bija spekulācijas, ka iMac tiks atjaunots tieši ar šo procesoru, tomēr tā kā tā izlaišanas kavējas, tad, visticamāk, ieraudzīsim iMac ar M2 procesoru.

    Savā ziņā šis būtu visai loģisks solis no Apple, jo visi pārējie sērijas datori ir aprīkoti ar šo procesoru, un pat abām paaudzēm. Vienīgie izņēmumi ir iMac un Mac Pro, kas tagad saņēmis M2 Ultra procesoru. Tā kā rudenī bez jaunajiem iPhone tiek izziņoti arī citu produktu atjauninājumi, tad jauna iMac versija būtu tieši laikā.

    Iespējams, ka jaunie 24 collu izmēra iMac datori saņemtu ne tikai bāzes M2 procesoru, bet to būtu iespējams uzlabot ar M2 Pro, sniedzot papildu jaudu. Apple viss vienā dators ir viens no populārākajiem šāda tipa datoriem pasaulē, un uzņēmumam noteikti ir iespēja paņemt papildu naudu šajā tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bats
    16.10.2023 18:21

    …un vismaz 27” ekrānu (lūdzu).

    Vate
    16.10.2023 19:09

    Nemainot šādu bērnudārza krāsu paleti un dizainu tur nekā laba nebūs.

    Reklāma