Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauno MacBook Pro ar M2 procesoru varēs sākt pasūtīt šīs nedēļas beigās

    Jaunākie raksti

    Nedaudz mazāk nekā divas nedēļas pēc tā izziņošanas, ar M2 procesoru aprīkoto Apple MacBook Pro modeli varēs sākt pasūtīt šīs nedēļas beigās, bet pirmās piegādes varētu sekot jūnija beigās.

    Prezentācijā, kas notika 6. jūnijā, Apple izziņoja jaunās sērijas M2 procesoru, kas darbinās dizainiski pārveidoto MacBook Air, kā arī jau vecā dizaina 13 collu MacBook Pro. Jā, tieši tā, joprojām saglabāts 2016. gadā radītais dizains, un šajā reizē vienīgais uzlabojums ir jaunais M2 procesors. Pārējais ir identisks M1 versijai no 2020. gada. Līdz ar to rodas lielais jautājums, vai pircējiem būs interese tieši par šo modeli un komplektāciju. Iespējams, tas ir par iemeslu, kāpēc tas būs pieejams jau jūnija beigās, kaut arī prezentācijā tika minēts jūlijs.

    Diemžēl nav ziņas par to, kad varētu būs pieejams jaunais MacBook Air, kas noteikti piesaistīs plašāku pircēju skaitu. Atgriežoties pie jaunā M2 procesora, tad Apple sola, ka tas būs par 18% ātrāk par pirmās paaudzes versiju, bet grafiskā jauda pieaugs pat par 35%. Ātrdarbības uzlabojumus saņēmis arī Neural Engine, kurš varētu būt ātrāk pat par tiem, kas izmantoti M1 Pro un M1 Max procesoros, jo šī būs otrā paaudzes versija.

    Jaunā MacBook Pro modeļa cena būs sākot no 1599 EUR. Vienīgais, kas man šobrīd liktu izvēlēties šo modeli, patiesībā, ir dizains, jo lai arī ko pārmestu, man tas liekas gaumīgs. Jāpiemin, ka MacBook Air un MacBook Pro ar M2 procesoru varēs pieslēgt tikai vienu ārējo displeju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    16.06.2022 19:01

    Macbook ar M1 un M2 procesoriem arī nav iespējams natīvi pieslēgt vairāk par 1 ekrānu. Tas nozīmē, ka Pro versijai arī ir šī kaite ne tikai Air.

    Last edited 1 year ago by Name*
    wils
    17.06.2022 09:48

    Oficiālā info no ābola mājas lapas par MBP 13″ M2:
    Simultaneously supports full native resolution on the built-in display at millions of colors and:
    One external display with up to 6K resolution at 60Hz

    Reklāma