Web Analytics
More
    Reklāma

    Tehnoloģiju pasākumā “CES 2022” klātienē varēs piedalīties tikai vakcinēti cilvēki

    Jaunākie raksti

    Pavasarī rakstījām, ka nākamgad plānotā tehnoloģiju izstāde “CES 2022” notiks hibrīdformātā – ar klātienes un tiešsaistes dalībniekiem. Kaut kas līdzīgs šādam formātam tiks saglabāts. Pasākuma organizatori nākuši klajā ar plašāku informāciju par norisi un dalības iespējām un ziņo, ka izstādi varēs apmeklēt tikai tie, kuri būs vakcinējušies pret Covid-19. It kā pastāv iespēja pasākumā iekļūt arī ar pozitīvu antivielu testu, taču šī opcija vēl tiek stipri apšaubīta.

    Tā kā “CES” notiek ASV, kur ir savas vakcinēšanās vadlīnijas, nav 100% teikts, ka arī potēts cilvēks tiks ielaists pasākumā. Problēmas varētu rasties, ja Patērētāju tehnoloģiju asociācija pieņems lēmumu ļaut piedalīties tikai tiem, kuri potējušies ar ASV atzītām vakcīnām. Tādā gadījumā dalība varētu tikt atteikta tiem, kuri saņēmuši jauktas devas (praktizē Kanādā) vai vakcīnas, kuras ASV nav apstiprinātas – “AstraZeneca” un “Sinopharm”.

    Reklāma

    Ņemot vērā, ka pasākums norisināsies pēc pāris mēnešiem, no 5. līdz 8. janvārim, un situācija ar Covid-19 var mainīties ļoti strauji, nav zināms, vai piesardzības pasākumi, kas pašreiz pieņemti, būs tikpat efektīvi arī janvārī. Neskatoties uz prasību vakcinēties, jau izlemts, ka apmeklētājiem pasākumā tāpat būs jānēsā sejas maskas un jāievēro distance. Taču, ja nevēlies liekas problēmas un riskēt palikt aiz durvīm, iespējams, labākais variants būs attālināta dalība “CES 2022”, uz ko pavisam noteikti no rīkotāju puses tiks likts lielāks uzsvars.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma