Web Analytics
More
    Reklāma

    Tehnoloģiju pasākums “CES” nākamgad notiks hibrīdformātā

    Jaunākie raksti

    Lai arī šī gada pirmajā pusē viss vēl plānots mierīgā gaisotnē un lielākoties attālināti, jau septembrī daži lielie tehnoloģiju pasākumi gatavojas priecēt klātienes apmeklētājus. Piemēram, “IFA Berlin 2021“. Tapis zināms, ka arī patērētāju elektronikas izstādes “CES” organizētāji beidzot gatavi tam, lai pasākumu nākamā gada sākumā varētu piedāvāt klātienē.

    Patērētāju tehnoloģiju asociācija vakar, 28. aprīlī, nākusi klajā ar paziņojumu, ka ikgadējais Lasvegasā notiekošais pasākums “CES” 2022. gadā varēs notikt klātienē. Šis gads bija pirmais, kad “CES” norisinājās pilnībā digitālā formātā, kas netraucēja uzņēmumiem dalīties ar saviem jaunākajiem risinājumiem, tomēr nenoliedzami klātienes pasākumiem ir sava īpaša burvība.

    Reklāma

    Vienlaikus Covid-19 pandēmija, visticamāk, atstās pēdas arī “CES” organizēšanā. “CES 2022” plānota kā sava veida hibrīdizstāde, kas norisināsies no 5. līdz 8. janvārim gan klātienē, gan digitālā formātā, tādējādi arī samazinot cilvēku pulcēšanos. Savu dalību līdz šim apstiprinājuši tādi tehnoloģiju giganti kā “Amazon”, “AMD”, “Dell”, “Google”, “Hyundai”, “IBM”, “Intel”, “Lenovo”, “LG”, “Panasonic”, “Qualcomm”, “Samsung” un “Sony”.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma