Web Analytics
More
    Reklāma

    “IFA Berlin 2021” tehnoloģiju konference tiek plānota kā pilnvērtīgs klātienes pasākums

    Jaunākie raksti

    “IFA Berlin” tradicionāli ir ļoti gaidīts un vērienīgs pasākums, kurā iespējams uzzināt par aktuālāko plaša patēriņa elektronikas un sadzīves tehnikas jomā. Ņemot vērā Covid-19 pandēmiju, pērn “IFA Berlin” norisinājās citādākā formātā, lielāko daļu uzmanības veltot tiešsaistes auditorijai. Taču solīts, ka “IFA Berlin 2021” varētu pilnībā atgriezties vecajās sliedēs, pulcējot klātienes skatītāju pūļus rudens pusē, no 3. līdz 7. septembrim.

    IFA Berlin 2020” bija ļoti ierobežots pasākums, kurā pulcēties klātienē varēja tikai ielūgumus saņēmušie dalībnieki, protams, ievērojot visus nepieciešamos ierobežojumus. Tikmēr “IFA Berlin” rīkotāji ir visai pārliecināti, ka “Covid-19” izplatības ierobežošanai veltītie pasākumi būs pietiekoši efektīvi, lai šāda mēroga pasākums šogad varētu pilnvērtīgi norisināties klātienē. Šobrīd jau 80% dalībnieku rezervējuši savas vietas “IFA Berlin 2021”.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka šī gada “IFA Berlin” ietver pāris jaunus pasākumus. Viens no tiem – īpaši sievietēm veltīta konference “Tech Up for Women”. Tāpat daļa no šī vērienīgā pasākuma būs arī Berlīnes foto nedēļas aktivitātes. Ikviens interesents varēs piedalīties arī “IFA+ Summit” un citos ikgadējos šī pasākuma notikumos.

    Ņemot vērā pasākuma formātu, tā rīkotāji norāda, ka klātienes skatītāju un dalībnieku veselība būšot galvenā prioritāte. Tāpēc organizatori sadarbojas ar sabiedrības veselības institūciju pārstāvjiem un kopīgi izstrādā konceptu drošai pasākuma norisei. Jāteic gan, ka pašreiz “IFA Berlin 2021” ir viens no lielākajiem šādiem pasākumiem, ko šogad plāno rīkot klātienē. Arī “Mobile World Congress” pašreiz vēl tiek plānots kā klātienes pasākums jūnija izskaņā, par kura norisi vēl ir daudz šaubu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma