Web Analytics
More
    Reklāma

    Šī gada septembrī tehnoloģiju entuziastus Berlīnē atkal priecēs izstāde IFA

    Jaunākie raksti

    Pandēmijas ietekmē vairāk nekā divus gadus pasākumu organizatori saskārās ar stingriem ierobežojumiem un vismaz tehnoloģiju pasaulē lieli klātienes notikumi netika rīkoti. Taču šķiet, ka vismaz šogad beidzot ieraudzīsim kaut ko vairāk. Berlīnē rīkotās ikgadējās tehnoloģiju izstādes IFA organizatori paziņojuši, ka IFA 2022 notiks klātienē no 2. līdz 6. septembrim, priecējot apmeklētājus ar jaunākajiem tehnoloģiskajiem sasniegumiem plaša patēriņa elektronikas, sadzīves tehnikas, IT un telekomunikāciju jomā.

    IFA 2022 norisies vietas “Messe Berlin Group” izpilddirektors Martins Eknigs norāda, ka nozarei ir liela vēlme atgriezties klātienes pasākumā, un IFA 2022 rīkotāji to ir apņēmušies drošā un veiksmīgā veidā padarīt par realitāti Berlīnē šī gada septembrī.

    Reklāma

    IFA izpilddirektors, “Messe Berlin Group” izpildviceprezidents Jens Heitekers atklāj, ka daudzi vadošie globālie zīmoli jau ir apņēmušies vai izteikuši vēlmi piedalīties IFA 2022. Liela daļa no tiem pārstāv tieši fitnesa un digitālās veselības, kā arī sadzīves tehnikas jomu, kas tehnoloģiju ietekmē piedzīvo īpaši strauju transformāciju.

    Jāpiebilst, ka pērn IFA tehnoloģiju izstāde tika plānota kā klātienes pasākums no 3. līdz 7. septembrim, taču Covid-19 dēļ tika atcelta. Savukārt 2020. gadā pandēmijas dēļ izstāde norisinājās hibrīdformātā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma