Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Berlīnē prezentē nova 10 Pro viedtālruni ar 60 MP priekšējo kameru

    Jaunākie raksti

    IFA 2022 patēriņa elektronikas preču izstādē, kas šogad norisinājās Berlīnē, Huawei prezentēja savus sasniegumus inovācijās. Viens no tehnoloģiju jaunumiem, kas izpelnījies īpašu uzmanību, ir nova 10 Pro viedtālrunis, kas ir aprīkots ar nozarē pirmo 60 MP priekšējo kameru.

    Vieglākai satura veidošanai – jaudīga priekšējā kamera

    Huawei nova 10 Pro ir izstrādāts, koncentrējoties uz jaunākajām fotografēšanas tendencēm. Vēsturiski viedtālruņu ražotāji prioritāti ir piešķīruši aizmugures kamerai, taču sociālo tīklu lietošanas paradumi norāda tieši uz priekšējās kameras veiktspējas svarīgumu.

    Reklāma

    Jaunais viedtālrunis ir aprīkots ar augstas kvalitātes dubulto priekšējās kameras objektīvu. Viens objektīvs ir aprīkots ar priekšējo 60 MP Ultra-Wide autofokusa kameru, kas atbalsta 100 grādu platleņķi un 4K video kvalitāti. Blakus tam ir novietots 8 MP portretu tuvplāna objektīvs, kas atbalsta divas reizes optisko tālummaiņu un līdz pat piecām reizēm digitālo tālummaiņu, paplašinot lietotāja uztveres robežas un sniedzot labāku portretu tuvplāna pieredzi.

    Savukārt Huawei nova 10 Pro aizmugurējā kamera ir aprīkota ar 50 MP Ultra Vision objektīvu. Aizmugures kamerā ir izmantots Huawei flagmaņu klases RYYB krāsu filtrs, kas, salīdzinot ar parasto sensoru, palielina gaismas uztveršanu par 40 procentiem. Tas atbalsta arī tūlītēju autofokusu ar četru fāžu noteikšanu un nulles slēdža ātruma aiztures tehnoloģiju, kas nodrošina augstas kvalitātes fotografēšanas rezultātus nepietiekama apgaismojuma apstākļos.

    Funkciju atbalstoša jauda

    Lai risinātu akumulatora darbības laika izaicinājumus, kas rodas atkarībā no dažādiem tālruņa izmantošanas scenārijiem, kā, piemēram, video satura straumēšanas vai spēlēm, Huawei turpina radīt inovācijas arī ātrās uzlādes tehnoloģiju jomā. Jaunais nova viedtālrunis atbalsta 100W Huawei SuperCharge un pirmo reizi ir aprīkots ar jauno Turbo režīmu, lai uzlādētu tālruni līdz 60 procentiem tikai 10 minūtēs un pilnībā uzlādētu – 20 minūtēs.

    Viedtālrunis ir aprīkots ar Ultra-Generation VC Liquid Cooling, kas nodrošina ātrāku un vienmērīgāku ierīces dzesēšanu. Tehnoloģija izmanto mākslīgā intelekta vadītu temperatūras noteikšanas tehnoloģiju, kas atpazīst karstos punktus uz tālruņa virsmas un optimāli pārdala siltumu, nodrošinot vēsāku un vienmērīgāku lietošanas pieredzi.

    Gan aparatūras, gan programmatūras jomā Huawei turpina piedāvāt funkcijas, kas padara lietotāju pieredzi ērtāku un sadarbību veicinošāku. Šīs priekšrocības tika demonstrētas dažādos IFA izstādes inovatīvajos produktos, tostarp viedo biroja ierīču flagmaņos, valkājamajās ierīcēs un viedtālruņu fotografēšanas iespējās. Līdz ar Huawei nova 10 Pro viedtālruni, izstādē tika prezentēti arī citi Huawei tehnoloģiju jaunumi, kā flagmaņu klases klēpjdators MateBook X Pro, planšetdators MatePad Pro un viedpulkstenis Watch D.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Adris
    07.10.2022 10:13

    Ir ļoti labi, ka beidzot ir GSpace app bez reklāmām, ja izveido Huawei ID kontu. Ierpiekš tā bija lieta, mazliet traucēja. Un redzēju, ka tagad arī PlayStore ir kā atsevišķa applikācija Gspace. Daudz ērtāk, jo pirms tam vajadzēju izmantot citu app un spiest UPGRADE, lai tiktu PlayStore.

    Reklāma