Web Analytics
More
    Reklāma

    LG demonstrē ledusskapi ar maināmu durvju apgaismojumu

    Jaunākie raksti

    Vācijā notiekošajā tehnoloģiju izstādē IFA zīmols LG prezentējis visai interesantu ledusskapja modeli, kas būs spējīgs mainīt priekšējo paneļu krāsu.

    Pats nosaukums jau pasaka priekšā, kāpēc uzņēmums ir izvēlējies šādu risinājumu, un tas angliski ir MoodUP, ko latviski varētu dēvēt par noskaņojuma uzlabotāju. Ledusskapja durvis būs aprīkotas ar LED krāsu paneļiem, kuru toni būs iespējams kontrolēt attālināti. Kā norāda LG, tad ledusskapja augšējā daļā būs iespējams izvēlēties no 22 krāsām, bet apakšējā no 19.

    Reklāma

    Krāsu nomaiņai tiks izmantota ThinQ lietotne viedtālruņos. Lietotāji varēs veidot savas krāsu kombinācijas, kā arī iepriekš piedāvātus variantus, kas saistīti gan ar noskaņojumu, gan sezonalitāti. Lai ledusskapi padarītu atraktīvāku, ar krāsu palīdzību tas ziņos par atvērtām durvīm, attiecīgi mirgojot. Protams, ja spilgtie toņi nebūs vēlami, būs iespējams uzlikt ierasto ledusskapju pelēko vai balto krāsu. Iespējams, ka šī tehnoloģija ļautu redzēt, kas ir pieejams ledusskapī, ieslēdzot caurspīdīguma režīmu.

    Taču tas nav viss, jo MoodUP ledusskapju sērija ir aprīkota ar bezvadu skaļruni, ko var savienot ar telefonu vai datoru. LG norāda, ka būs iespējams pielāgot LED paneļu mirgošanu mūzikas ritmā. Protams, ledusskapis pildīs arī savu pamatfunkciju, kas ir ēdiena uzglabāšana. Uzņēmums varētu piedāvāt klasisku vienu durvju modeli, kā arī lielāku četru durvju versiju, taču tas nav apstiprināts. Tāpat pagaidām nav zināma precīza cena, bet skaidrs, ka tā būs pietiekami augsta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    05.09.2022 20:53

    Uz ekrāna var rādīt ēdienu attēlus…no tuvējā lielveikala. Atver, tur nekā tāda nav….mirkli padomā un pasūti. Tikai stulbi, ka pašam jāmaksā par veikalu reklāmu paša ledusskapī. Bet ja var abonēt auto beņķa apsildi, kāpēc nevar maksāt par reklāmām uz sava ledusskapja?

    Reklāma