Web Analytics
More
    Reklāma

    LG jaunos ledusskapjus iespējams atvērt ar balsi

    Jaunākie raksti

    Iespēja ledusskapi atvērt ar balsi jau praktiski ir kā realitāte, par ko parūpējusies kompānija “LG”. Uzņēmums nupat iepazīstinājis ar pašu svaigāko, 2021. gada ledusskapju līniju “InstaView Door-in-Door”. Salīdzinājumā ar iepriekšējiem modeļiem, jaunie piedāvā virkni uzlabojumu, svaigu dizainu un lietotājiem sniegs vairākas patiešām praktiskas funkcijas, piemēram, iespēju atvērt durvis ar balss komandas palīdzību.

    Ja tā padomā, iespēja attaisīt ledusskapi vien ar balss palīdzību ir kaut kas tāds, ko droši vien ne viens vien ir vēlējies. Cik gan reižu nav zudusi pacietība, kad ar aizņemtām rokām cenšamies attaisīt spītīgās ledusskapja durvis, domājot, ka nu tā tak būs ātrāk. Jāsaka, ka šāda funkcija ir diezgan praktiska arī no higiēnas puses – jo mazāk pieskaramies virsmām, jo labāk. Ar balss komandas palīdzību lietotājs varēs arī pārbaudīt dozatoros esošā ledus un ūdens daudzumu. Savukārt “Amazon Dash Replenishment” funkcija tos pati automātiski papildinās, kad vien būs vajadzīgs.

    Reklāma

    Vēl viena, manuprāt, noderīga iespēja šim laikam ir ledusskapjos iebūvētā UVnano tehnoloģija, kas ar gaismas palīdzību dezinficē ūdens padeves krānus. Tāpat patīkams pārsteigums varētu būt svaigumu uzlabojošās sistēmas “LINEARCooling” un “DoorCooling +”. Konkrēti “LINEARCooling” ir atbildīga par temperatūras svārstību mazināšanu, savukārt “DoorCooling +” – par vienmērīgu atdzesēšanu.

    No dizaina iezīmēm jāpiemin, ka jaunajos ledusskapjos iebūvēts par 23% lielāks stikla panelis, kas ļaus pārskatīt ledusskapja saturu bez tā atvēršanas. Dažiem zelta vērts būs “LG Craft Ice”, kas izveidos lēni kūstošas ledus bumbiņas.

    Pagaidām gan LG nav atklājis ne šo ledusskapju precīzo izlaišanas datumu, ne cenu.

    ViaLG
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arčiņš
    29.12.2020 10:19
    Last edited 3 years ago by Arčiņš
    Reklāma