Web Analytics
More
    Reklāma

    Tehnoloģiju izstāde “IFA 2021” tomēr tiek atcelta

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā mēnesī “IFA Berlin” rīkotāji paziņoja, ka tehnoloģiju konference, kas plānota šī gada 3. līdz 7. septembrī, norisināsies kā pilnvērtīgs klātienes pasākums. Taču nu vēstīts, ka Covid-19 dēļ tas tomēr tiek atcelts. Pērn “IFA 2020” norisinājās hibrīdformātā, respektīvi, pasākums norisinājās gan klātienē, gan tiešsaistē. Tad arī Covid-19 rādītāji Vācijā bija krietni zemāki nekā tagad, tāpēc arī pieņemts lēmums pasākumu šogad izlaist.

    “IFA Berlin” rīkotāji paziņojumā presei norādījuši, ka globālie Covid-19 izplatības rādītāji joprojām ir augsti un tādos apstākļos tomēr nav pieļaujama “IFA 2021” norise klātienē. Pašreizējā situācija arī radījusi nenoteiktību uzņēmumiem, kuri ir apņēmušies vai ir ieinteresēti piedalīties pasākumā, kā arī medijiem un apmeklētājiem. Tāpat organizatori norādīja uz neskaidrībām, kas saistās ar vakcinācijas līmeni, un jauniem Covid-19 variantiem.

    Reklāma

    Aprīļa paziņojums par to, ka “IFA” šogad norisināsies klātienē, bija visai pārsteidzošs, ņemot vērā ļoti nestabilo situāciju Covid-19 saslimstības jomā. Tobrīd Vācijā ik dienas tika atklāti līdz 20 000 jaunu Covid-19 saslimšanas gadījumu. Salīdzinoši pērn aprīlī tie bija ap 3000 gadījumiem dienā.

    “IFA 2021” atcelšana rada bažas arī par 28. jūnijā Barselonā plānotā tehnoloģiju pasākuma “Mobile World Congress 2021” norisi klātienē. Vairāki uzņēmumi, tostarp “Oracle”, “Sony”, “Nokia” un “Ericsson” jau martā atteicās no dalības šajā pasākumā. Arī “Samsung” nesen paziņoja, ka nepiedalīsies. Papildus tam ASV vēstniecība dalībniekiem paziņojusi, ka nebūs atļauts iebraukt Spānijā, ja vien viņi neatbilst “ļoti specifiskām prasībām vai jau nav saņēmuši īpašu atļauju no Spānijas valdības”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma