Web Analytics
More
    Reklāma

    IFA 2020 – pirmā klātienes tehnoloģiju konference pandēmijas laikā

    Jaunākie raksti

    IFA Berlin ir viens no gada vērienīgākajiem notikumiem plaša patēriņa elektronikas un sadzīves tehnikas industrijā. Pērn pasākums pulcēja 2000 dalībnieku, un skaidrs, ka šobrīd esošā situācija pasaulē liedz konferencei norisināties šādos pat apmēros. Taču IFA Berlin 2020 šogad notiks, turklāt – klātienē! Ievērojot virkni ierobežojumu un saīsinot pasākuma norises laiku, tā būs pirmā vērienīgā tehnoloģiju konference, kas norisināsies pandēmijas laikā.

    Nevēloties pasākumu pārcelt uz nākamo gadu vai rīkot to pilnībā kā online konferenci, rīkotāji izlēmuši, ka par spīti koronavīrusa izplatības draudiem tā tomēr notiks klātienē. Tiesa gan, izlemts par virkni ierobežojumu, lai pasākumu padarītu pēc iespējas mazāk riskantu gan drošībai, gan veselībai. Pirmkārt, saīsināts IFA Berlin 2020 norises laiks. Lai arī konferences mājaslapā vēl figurē informācija, ka tā notiks no 4. līdz 9. septembrim, organizatori vakar nākuši klajā ar paziņojumu par trīs dienu formātu. Pasākums šogad norisināsies no 3. līdz 5. septembrim, turklāt ar stingri ierobežotu apmeklētāju skaitu. Dalība IFA Berlin 2020 būs iespējama tikai ar ielūgumiem un pasākumos katrā konferences dienā nedrīkstēs pulcēties vairāk kā 1000 apmeklētāju.

    Reklāma

    Tiek apgalvots, ka IFA 2020 koncepcija izstrādāta ciešā sadarbībā ar Vācijas veselības aizsardzības iestādēm. Paši organizatori, savukārt, sekos līdzi, lai konferences norises laikā tiktu ievērota gan sociālā distancēšanās, sevišķi rūpīga pūļa kontrole un citi nosacījumi, kas īpaši svarīgi būs konferences nozīmīgākajos pasākumos, kā:

    • Globāla mēroga preses konference ar 800 žurnālistu dalību;
    • Tiešsaistes pasākums, kas būs kā pirmā zvaigžņu stunda jaunuzņēmumiem, iegūstot nepieciešamo publicitāti;
    • IFA Global Markets jeb elektronikas un sadzīves tehnikas izstāde, kas ir vērienīgākais šāda veida notikums Eiropā;
    • Pasākums dažādu zīmolu pārstāvjiem un ražotājiem, kura mērķis ir viens – veicināt uzņēmumu savstarpēju sadarbību. Jāpiebilst, ka pērn IFA Berlin ietvaros tika noslēgti darījumi 4.7 miljardu vērtībā.

    Ņemot vērā to, ka lielākā daļa interesentu pasākumu apmeklēt nevarēs, organizatori piedāvās dažādas virtuālas iespējas, kā attālināti piedalīties un vērot IFA Berlin 2020 notiekošo.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma