Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēc uzlabojumiem Tesla rūpnīcā Šanhajā ražos 3000 mašīnas dienā

    Jaunākie raksti

    Tesla rūpnīcā Šanhajā turpinās uzlabošanas darbi, bet autoražotājam ir ļoti ambiciozi plāni brīdim, kad darbi būs pabeigti un rūpnīca varēs strādāt ar pilnu jaudu – kad viss notiks ar pilnu jaudu, rūpnīcā plānots ražot 3000 vienības dienā. Pareizinot ar 365 dienām gadā, Tesla tēmē uz gandrīz 1,1 miljonu saražotām mašīnām gadā Šanhajas rūpnīcā.

    Šanhaja ieplānota kā galvenais Tesla eksporta centrs, no turienes eksportējot mašīnas uz dažādām pasaules daļām. Kamēr notiek uzlabošanas darbi Šanhajā, uzņēmuma vadība jau kaļ plānus par uzlabojumiem arī Fremontā. Paralēli notiek ražošanas apjomu palielināšana Ostinā un Berlīnē.

    Rūpnīcā Šanhajā šogad bijušas šādas tādas problēmas – galvenā no tām ir Covid-19, kādēļ darbu uz vairākām nedēļām neplānoti nācās apturēt, jo pilsētā tika ieviests lokdauns. Prognozējams, ka vēl kādu laiku vīrusa radītās problēmas turpinās apgrūtināt Tesla darbu Ķīnā – nupat Uhaņā, vīrusa izcelsmes pilsētā, tika konstatēti 4 asimptomātiski gadījumi, kā rezultātā viss rajons ar miljonu iedzīvotājiem tika nolikts mājsēdē, Ķīnai piekopjot “nulles tolerances” politiku cīņā ar vīrusu. Āzijas lielvalsts palikusi kā viena no retajām pasaulē, kas to vēl turpina.

    Situācijai pietuvināti avoti ziņo, ka uzlabojumi Model Y ražošanas līnijai jau ir pabeigti, bet vēl turpinās darbs pie Model 3 ražošanas līnijas. Tiem jābūt pabeigtiem augusta sākumā, kad rūpnīca pilnvērtīgi atsāks darbu un sāks palielināt ražošanas jaudu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma