Web Analytics
More
    Reklāma

    Sākot ar septembri “Apple” darbinieki sāks darbu no biroja

    Jaunākie raksti

    Pēc vairākkārtējas aizkavēšanās un atlikšanas “Apple” beidzot ir vienojies par datumu, kad darbinieki varēs atgriezties birojā un darbus veikt hibrīdrežīmā. Vēstulē, kas nosūtīta darbiniekiem, teikts, ka sākot no 5. septembra būs jāievēro hibrīda darba režīms, kas paredz trīs dienas strādāt no biroja, divas – attālināti.

    Šādu režīmu “Apple” ir centies ieviest jau kopš pērnā gada jūnija. Taču pandēmijas dēļ tas īsti neizdevās, atgriešanos ofisa krēslos atliekot un atliekot. Vienlaikus padotie par atgriešanos birojos izrādīja protestu, jo uzskata, ka labāk savus pienākumus spēj veikt no mājām. Taču pandēmija šajā ziņā izdarīja pakalpojumu un straujā Covid-19 gadījumu pieauguma dēļ darbs no biroja nebija iespējams visu šo laiku.

    “Apple” izpilddirektors Tims Kuks, protams, ir galvenais, kurš iestājas par to, lai darbinieki kādu dienu tomēr pavadītu birojā. Viņš uzskata, ka darbs no biroja sniedz ieguvumu darbinieku mijiedarbības un saskarsmes veicināšanā un mudina vairāk sadarboties. Tāpēc arī kopš pērnā gada vasaras uzņēmums vairākkārt mēģinājis ieviest hibrīda darba režīmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma