Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” strādā pie jaunas funkcijas, kas lietotājiem sniegs vēl lielāku privātumu

    Jaunākie raksti

    Turpinot uzlabot lietotāju pieredzi, “Twitter” nācis klajā ar nelielu, taču daudziem, iespējams, patīkamu izmaiņu. Uzņēmums strādā pie jaunas funkcijas, kas lietotājiem ļaus atsaukt sevis pieminēšanu (angliski “unmention”) ierakstā. Tas varētu būt noderīgi tad, ja vēlies izvairīties no liekas, nevēlamas uzmanības un saglabāt savu privātumu.

    Avots: Twitter

    “Twitter” produktu dizaineris Dominiks Kamoci norāda, ka jaunā iespēja šobrīd atrodas agrīnās izstrādes stadijā. Kad tā kļūs pieejama, lietotāji ne tikai varētu atsaukt savu pieminēšanu ierakstā, bet arī kontrolēt, kurš var atzīmēt turpmākajos ierakstos. Tāpat funkcija dos iespēju neķerties uzreiz pie “smagās artilērijas” jeb citu lietotāju bloķēšanas, lai izvairītos no sevis pieminēšanas tvītos.

    Reklāma

    Šī iespēja savā ziņā būs līdzīga “Facebook” esošajai, kas ļauj iestatījumos atzīmēt, ka nevēlies tikt pieminēts ierakstos. Kamoci norāda, ka funkcija arī varētu dot iespēju atsaukt sevis pieminēšanu visa veida ierakstos uz noteiktu dienu skaitu. Iespējams, sagaidīsim arī vēl kādus citus papildinājumus šajā jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma