Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” (“Twitter”) drīzumā varētu pievienot ID verifikāciju, lai samazinātu botu aktivitāti

    Jaunākie raksti

    Īlons Masks līdz šim izmēģinājis dažādus ieročus, kā cīnīties ar viltus kontiem “X” (agrāk “Twitter”) platformā. Jūlijā viņš uz laiku stingri ierobežoja piekļuvi platformas saturam ar mērķi aizsargāt to no botiem. Taču botu izplatību tas noteikti nemazināja, tieši pretēji – tie arvien aktīvāk uzdarbojas “X”, uzdodas par citām personām, publicē maldinošu saturu utt. Lai mazinātu šo problēmu, “X”, iespējams, strādā pie ID verifikācijas.

    Lietotņu pētnieks Nima Ovji pamanījis norādes, ka “X”, ļoti iespējams, strādā pie papildu verifikācijas, kas lietotājam liks augšupielādēt attiecīgajā valstī izdotā personas identifikācijas dokumenta attēlu un pašbildi. Ovji augusta sākumā Maska profilā pamanīja etiķeti “ID verified”, kas nu ir noņemta. Savukārt nupat viņš lietotnē uzgājis paziņojumu, kas detalizēti paskaidro, kā šī ID verifikācija darbojas. Tas varētu nozīmēt to, ka līdz tās palaišanai nav ilgi jāgaida.

    Reklāma

    Lai palaistu šo funkciju, “X” sadarbojas ar trešās puses “identitātes izlūkošanas” uzņēmumu “Au10tix”, kā tas ir norādīts šī paziņojuma aprakstā. Tajā arī teikts, ka ID verifikācijai iesniedzamo personu apliecinošo dokumentu un pašbildi redzēs tikai “X” un “Au10tix”, šī informācija tiks glabāta ne ilgāk kā 30 dienas un tiks izmantota “drošības un aizsardzības nolūkos”, tostarp, lai novērstu riskus, ka kāds cits uzdosies par tevi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma