Web Analytics
More
    Reklāma

    “TestDevLab” radītais produkts “Loadero” stabili nostājies uz savām kājām

    Jaunākie raksti

    2020. gada notikumi uzskatāmi parādīja, cik liela nozīme ir tehnoloģijām mūsu darbā un ikdienā. Attālinātā strādāšana daudziem ir realitāte jau visu pēdējo gadu, komunikāciju nodrošina dažādi saziņas risinājumi un pirkumu veikšana tiešsaistē kļuvusi par normu. Šobrīd izteikti jūtams arī IT speciālistu trūkums, jo darba apjoms šajā nozarē turpina palielināties.

    2017. gadā Latvijas IT uzņēmums TestDevLab aizsāka darbu pie tīmekļa risinājumu veiktspējas testēšanas produkta Loadero izstrādes. Tas ļauj tīmekļa vietņu izstrādātājiem atklāt sava projekta problēmas pirms ar tām nākas saskarties klientiem. Loadero ļauj saprotamā veidā no dažādiem reģioniem simulēt līdz pat daudzu tūkstošu lietotāju darbības tīmekļa vietnē un noskaidrot maksimālo lietotāju skaitu, ko tīmekļa vietne var veiksmīgi apkalpot. Loadero ir noderīgs arī e-komercijas, video konferenču, sludinājumu portālu, tiešsaistes apmācību u.c. projektos, kurus skar liels lietotāju pieplūdums.

    Reklāma

    Dažu gadu laikā Loadero ir aktīvi attīstīts, izveidota 7 speciālistu komanda un piesaistīti pirmie klienti no ASV, Lielbritānijas, Dienvidāfrikas, Indijas, Japānas, Zviedrijas u.c. valstīm. Uzņēmums turpina pilnveidot savu produktu sekojot gan savu klientu, gan industrijas tendencēm.

    “Strādājot ar klientiem no visas pasaules, jau pirms vairākiem gadiem sajutām nepieciešamību pēc risinājuma ar kura palīdzību varētu ērti veikt uz tīmekļa tehnoloģijām bāzētu risinājumu slodzes un veiktspējas testēšanu, kā arī daudzu lietotāju darbību simulāciju. Izveidojām risinājumu, ko arvien biežāk sāka izmantot gan esošie TestDevLab klienti, gan arī uzņēmumi, kas par TestDevLab neko pat nebija dzirdējuši. Lai varētu veiksmīgāk attīstīt šo produktu, izlēmām to atdalīt kā atsevišķu uzņēmumu. Tā komanda paplašinās, strādā pie produkta uzlabošanas un jaunu klientu piesaistes. Neizslēdzam nepieciešamību pēc riska kapitāla piesaistes nākotnē, lai agresīvāk produktu virzītu mērķa tirgos,” sacīja TestDevLab līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds.

    Loadero ļauj notestēt veiktspēju arī mazākiem projektiem un par šo tēmu 25. martā notiekošajā programmatūras testēšanai veltītajā DevClub tiešsaistes pasākumā detalizētāk pastāstīs uzņēmuma tehniskais direktors Artūrs Jānis Pētersons. Vairāk par pasākumu lasi šeit: https://ej.uz/loadero-prezentacija.

    “Slodzes testēšana nereti tiek izlaista, lai produktu ātrāk palaistu tirgū un ietaupītu naudu. Tomēr mēs bieži varam lasīt ziņas, ka tīmekļa vietnes nav spējušas tikt galā ar lietotāju pieplūdumu un tādējādi ir bijusi apgrūtināta pakalpojuma saņemšana. Savā prezentācijā es pastāstīšu par to kā slodzes testēšanu padarīt efektīvāku un pieejamāku arī mazākiem projektiem,” teic Artūrs Jānis Pētersons.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma