Web Analytics
More
    Reklāma

    TestDevLab atver biroju Lietuvā

    Jaunākie raksti

    Latvijā pirms 11 gadiem aizsāktais starptautiskais IT uzņēmums TestDevLab šodien ir oficiāli atklājis biroju Lietuvas galvaspilsētā Viļņā. Šajā birojā strādā 11 no uzņēmuma vairāk nekā 550 darbiniekiem un biroja izveide ļaus izvērst savu klātesamību Lietuvā.

    Šobrīd TestDevLab ir seši biroji Latvijā (Ventspilī, Liepājā, Rīgā, Jelgavā, Valmierā un Daugavpilī), kā arī šī gada sākumā tika atvērts pirmais starptautiskais birojs Ziemeļmaķedonijas galvaspilsētā Skopjē un rudenī savas durvis vēra vaļā arī Igaunijas birojs Tartu. Attālināti uzņēmumā strādā darbinieki no Albānijas, Azerbaidžānas, Bulgārijas, Igaunijas, Kazahstānas, Polijas, Rumānijas, Spānijas, Turcijas un citām valstīm. Uzņēmums piedāvā darbu pieredzējušiem programmatūras testēšanas un izstrādes inženieriem vairāk nekā 20 dažādos amatos, kā arī piedāvā prakses iespējas cilvēkiem, kas tikai plāno uzsākt veidot veiksmīgu IT karjeru.

    Reklāma

    Jaunā Lietuvas biroja atvēršanu komentē TestDevLab līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds, “Pieaugot darba apjomam, Latvijā saskārāmies ar nepieciešamā darbaspēka pieejamību un to pirms vairākiem gadiem sākām risināt uzsākot algot IT speciālistus ārzemēs. Pieeja izrādījās pareiza un šī gada laikā atveram jau trešo ārzemju biroju. Jauno Viļņas biroju uzskatām par stratēģiski svarīgu un plānojam to attīstīt ne tikai nodrošinot darba vietas inženieriem, bet arī veicot pārdošanas aktivitātes šajā valstī. Lietuva ir mājvieta daudziem tehnoloģiju uzņēmumiem un mēs uzskatām, ka ar savu plašo pieredzi varam tiem būt noderīgi. Tāpat plānojam sadarboties arī ar vietējo IT komūnu dažādos pasākumos, kā arī piedalīties studentu izglītošanā programmatūras izstrādes un testēšanas jomā”.

    2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma 500+ inženieru testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu un šogad saņēma arī kvalitātes pārvaldības standarta ISO 9001:2015 sertifikātu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ciba
    24.11.2022 23:47

    Veiksmi!

    Kursors.lv
    25.11.2022 07:30
    Reply to  Ciba

    Paldies! :)

    KKTK
    25.11.2022 10:16

    Ļoti noderīga sfēra! Mēs, ar nedaudz vācu asinīm, domāju, esam pateicīgs materiāls tādiem darbiem.

    Čiekurs
    25.11.2022 12:42

    Jums tur ir cepelīnu latte kafijas automāts ofisā?

    Reklāma