Web Analytics
More
    Reklāma

    Anker sāks piedāvāt pārnēsājamo bateriju, kuru var savienot ar iPhone MagSafe tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada oktobrī Apple mūs iepazīstināja ar iPhone 12 sērijas telefoniem, kuri ir aprīkoti ar speciāliem magnētiem telefona aizmugurē, tādējādi ļaujot pievienot dažādus aksesuārus un nodrošināt bezvadu uzlādi. Aksesuāru ražotājs Anker, izmantojot šo MagSafe tehnoloģiju, piedāvās īpaši pievienojamu ārējo bateriju.

    Šāda veida pārnēsājamā un pievienojamā baterija tika gaidīta jau iPhone 12 izlaišanas brīdī no paša Apple, un tikai tagad sāk parādīties baumas, ka iepriekš zināmie Smart Battery Cases varētu iegūt šādu iespēju. Tikmēr Anker nav slinkojuši un jau no 3. marta piedāvās savu ar magnētiem pieliekamo bateriju. Tā būs 5000 mAh ietilpības baterija, kuru būs iespējams pievienot trīs iPhone 12 modeļu aizmugurēs, aiz borta atstājot mazāko iPhone 12 mini modeli.

    Reklāma

    Avots: Anker

    Anker PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank uzlādes ātrums būs ierobežots, jo tas nav oficiāli atzīts MagSafe tehnoloģijas aksesuārs, līdz ar to tā jauda būs 7,5 vati. Kā arī tā nespēs veikt uzlādi pilnā mērā līdz 100%, bet gan attiecīgi 95%, 97% vai 75% apmērā iPhone 12 Pro Max gadījumā. Salīdzinājumam iPhone 12 baterijas ietilpība ir vien 2815 mAh, bet Pro Max 3687 mAh. Pašu ārējo bateriju būs iespējams uzlādēt ar UBC-C tipa lādētāja palīdzību.

    Pagaidām šis produkts gan nav atrodams oficiālajā Anker mājaslapā, līdz ar to nav zināma precīza cena. Apple Smart Battery Cases parasti maksā vairāk nekā 100 EUR, līdz ar to arī nav sagaidāms, ka Anker aksesuārs varētu būt krietni lētāks, bet noteiktos apstākļos tas būs īpaši noderīgs un ērts.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rododanders
    25.02.2021 12:39

    Niez piebilst, ka plaši zināmā ķīniešu megalielveikalā jau labu laiku kā ir nopērkamas powerbankas ar bezvadu uzlādes iespēju. Ok, tur nav magnētu, tur nav “mega duper safe” nosaukumu, bet nopērkot tādu var lādēt bezvadu režīmā pieleikot pie aizmugures. Var uzlādēt jebkuru tālruni kam ir bezvadu uzlāde. Bezvadu uzlāde ir megaštelle.

    Edgars Briedis
    27.02.2021 06:49
    Reply to  rododanders

    Man ir tāds ķīniešu brīnums. Jāteic, ka kapacitāte nepietiek, lai telefonu uzlādētu līdz 100%, tāpat, kā šim Ankeram :( Zudumi lieli.

    Last edited 3 years ago by Edgars Briedis
    Jānis
    25.02.2021 14:26

    Interesanti cik labi šis vispār turēsies, ņemot vērā, ka magsafe 12 iphoniem ir diezgan pašvaks redzot kā viņu pašu maks diezgan sliktu turās. Powerbankas parasti nav tās vieglākās svarā. Gan jau ļoti uzmanīgi būs jālieto, lai turētos
    Vai arī jāgaida 13 iphone, kuram baumo, ka magnēti būs labāki.

    25.02.2021 21:06

    Starp citu, Anker ražo brīnišķīgas bezvadu austiņas, sērija Q

    Edgars Briedis
    27.02.2021 06:51

    Henrij, skatos, ka Tu savu ābolīti “kailu” llieto. Bail sasist nav? :) Un kā viņam ar skrāpēšanos, kad lieto bez “keisiņa”?

    1012
    27.02.2021 13:43
    Reply to  Edgars Briedis

    no vilkiem baidies, neej mežā) tas taču ir tikai telefons, kāpēc ir jābaidās to lietot? tas tam ir ražots un tāpat ilgāk par 4, nu max 5 gadiem nelietosi. nokrīt un sabojājas ārpus lietošanas robežām – tāpēc ir apdrošināšana, vai pērk citu telefonu. atstāt mantojumā telefonu ideālā vizuālā stāvoklī nav prātīga doma.

    Edgars Briedis
    27.02.2021 17:00

    Apdrošināšana maksā, arī pašrisks sasišanas gadījumā nav no mazajiem. Ja jauns ekrāns maksātu 50€, tad vēl varētu aizsardzību nelietot, bet ja 300+ €…. Lietot keisiņu ir lētāk.
    Starp citu, pārdodot telefonu bez nevienas skrambiņas, tam cena būs lielāka.

    Reklāma