Web Analytics
More
    Reklāma

    Rode izziņo magnētisku statīvu, kas iPhone ļaus ērti pievienot mikrofonu un apgaismojumu

    Jaunākie raksti

    Lai izmantotu iPhone viedtālruņu labās kameras augstas kvalitātes video uzņemšanai ir nepieciešams papildu apgaismojums un mikrofons. Zīmols Rode ir izziņojis divus jaunus aksesuārus, kas ļaus izmantot šīs papildu lietas kopā ar iPhone.

    Pirmais aksesuārs ir Rode Magnetic Mount, kas izmanto MagSafe magnētu tehnoloģiju, kas ļaus ērti pievienot speciālu pamatni pie iPhone, kuru pēc tam papildināt ar gaismu un mikrofonu turētāju. Līdz ar to Magnetic Mount visu kopā turēs ar magnētiem, kā arī varēs pievienot divus aksesuārus.

    Reklāma


    Šo speciālo sistēmu būs iespējams lietot arī ar citu zīmolu tālruņiem, ja tiem būs MagSafe tehnoloģijas apvalks. Rode Magnetic Mount ir veidots no izturīga alumīnija, tāpēc tam ir salīdzinoši augsta cena – 90 USD.

    Otrais aksesuārs ir speciāls telefona apvalks Phone Cage. Tas ļaus iPhone pieslēgt pat līdz pieciem dažādiem aksesuāriem, kamēr telefons droši turēsies pa vidu apvalkā. Lai vēl vairāk uzlabotu lietošanu, apvalks ir aprīkots ar risinājumu, lai būtu ērtāk sakārtot dažādus vadus, jo pieci dažādi aksesuāri varētu radīt palielu bardaku. Rode Phone Cage cena ir sākot no 120 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    18.04.2024 12:04

    Labs raksts – bija iemesls paskatīties google un atradu izcilu risinājumu: SmallRig Universal Mobile Phone Cage – tas gan nav magnētisks, bet nu tas pat ir pluss, jo tur var telefonu daudz labāk fiksēt un der citi modeļi. Rakstā palaists gan garām, ka Rode risinājums der ne tikai iphone, bet arī citiem modeļiem ar magnetic aizmuguri.

    Vienīgi skatoties Rode apskatus konstatēju, ka joprojām nav atrisināts kabeļu jautājums – ja saliek visus aksesuārus, tad kabeļu kaudze ir tik daudz un neviens risinājums nepadomā par ērtu vadu “savākšanu”.

    Khe
    18.04.2024 12:09

    Šis ir reklāmas raksts?
    Jo, piemēram:
    2022 gada raksts
    https://fstoppers.com/gear/review-moment-mobile-filmmaker-cage-601794

    Tas ir tikai viens no desmitiem rezultātu meklējot iPhone magsafe cage

    Krotow
    18.04.2024 16:19

    Ārējais mikrofons, ārējais objektīvs, arējais statīvs… Līdz vaifons nemanāmi pārvēršas atpakaļ par Sony videokameru pirms 20 gadiem.

    fufcix
    19.04.2024 08:32

    galvenais kad ērti ielikt kabatā :-)

    Pēča
    19.04.2024 09:54

    Nopērk normālu sony kameru(kompaktās-vloga kameras ir mazas un ērtas), uzliec uz statīva ja statiski vai stabilizatora ja būs jātstagā un kvalitāte bomba!

    Nesaprotu šo mažošanos, pērk iphone pro pa vismaz 1500€(ar ne bāzes atmiņu, jo tomēr vajag vietu priekš video filmēšanas) Un ta vēl bez maz vai štuku iegrūž šādos filmēsanas aksesuāros.
    Lai dabūtu kaut cik kvalitatīvu bildi un materiāls būtu ne gluži homemade ar roku filmēts….
    Bet šādu materiālu tāpat UZREIZ var pateikt, ka filmēts ar telefonu, jo salīdzinot sensori ir kā diena pret nakti….

    Reklāma