Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais iPad Pro varētu saņemt MagSafe bezvadu uzlādes iespēju

    Jaunākie raksti

    Aiz kalniem nav jaunā Apple iPad Pro planšetdatora iznākšana, vismaz tā ziņo aktuālie Apple analītiķi. Papildu OLED ekrānam, beidzot tie varētu būt aprīkoti ar bezvadu uzlādes atbalstu.

    Šoreiz uz to norāda informācijas avots, kas nodarbojas ar magnētu izstrādi Apple produktiem. Gaidāmie iPad Pro modeļi varētu saņemt līdzīgu MagSafe uzlādes risinājumu, kādu saņēmuši iPhone viedtālruņi. Tomēr tam jāiet kopā arī ar vizuālajām izmaiņām, jo lai būtu pieejama bezvadu uzlāde, iPad Pro jāsaņem no stikla veidota aizmugure.

    Jau vairākus gadus Apple iPad Pro planšetdators nav saņēmis nopietnas vizuālas izmaiņas, līdz ar to nākamais gads beidzot varētu būt tas, kas nestu šīs lielās izmaiņas. Viens no lielākajiem jaunumiem būs OLED tehnoloģijas ekrāns, un otra lieta varētu būt dizains, kas ļautu saņemt bezvadu uzlāde.

    Pat ja tā notiks, nav teikts, ka tiks izmantots esošais iPhone risinājums vai arī iPad Pro varētu saņemt jauno MacBook MagSafe vada uzlādes risinājumu. Ja tas būs iPhone risinājums, tad tā būs pietiekami lēna 15W uzlāde, tomēr sniegs papildu iespējas uzlādei, jo šobrīd to var veikt vienīgi caur USB-C pieslēgvietu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Opelis
    20.12.2023 12:35

    Sen jau tādu vajadzeja, ko savadāk tie usb3 konektori, labi ja 2 gadus izdzīvo.

    ThinkGreen
    20.12.2023 13:22
    Reply to  Opelis

    Vēl neviens gadžets ar TypeC manā lietošanā nav nobeidzies, senākais no tiem varētu būt 6 gadus un vidēji 1x dienā piesprausts pie lādētāja. Ar pietiekamu spēku un brutalitāti, jebkuru konektoru var jau pirmajā dienā izlauzt!

    Reklāma