Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 12 mini MagSafe uzlādes ātrums tiks ierobežots

    Jaunākie raksti

    Šīs nedēļas beigās iepriekšpasūtīšanā nonāks pēdējie divi iPhone 12 modeļi, attiecīgi iPhone 12 mini un iPhone 12 Pro Max, no kuriem tieši pirmais saņems ierobežotu uzlādes ātrumu, izmantojot jauno MagSafe risinājumu.

    iPhone 12 mini uzlādes ātrums būs 12W, kamēr visiem pārējiem trim modeļiem tas būs 15W. It kā starpība nav tik liela, tomēr Apple ir izvēlējies veikt šādu soli, tiesa, nav paskaidrots kāpēc uzņēmums izvēlējies veidot šādu ierobežojumu. Iespējams, tas saistīts ar telefona izmēriem un iekšējo uzbūvi. Tikmēr ierastais Qi bezvadu uzlādes standarts atļaus lādēties ar jaudu līdz 7,5W.

    Tam visam pa virsu joprojām nerimst kaislības par to, ka jaunie iPhone 12 nesaņems elektrības spraudni, un lielai daļai jauno telefona īpašnieku nāksies iegādāties papildus aksesuāru. Iegādājoties MagSafe magnētisko lādētāju, arī tas nenāks komplektā ar šo spraudni, un to nāksies iegādāties atsevišķi.

    Drīzumā jau gaidi Apple iPhone 12 apskatu blogā. Varbūt ir kādi precīzi jautājumi, kurus man vajadzētu apskatīt un atbildēt uz tiem?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dāvis
    05.11.2020 13:10

    Cik vispār ir brīvā atmiņa 64GB modelim?

    Artūrs
    28.03.2021 11:26

    Labvakar Henrij. Kad šogad Latvijā varētu parādīties 13 Iphone Pro Max? Vēlos šogad nomainīt Samsung J100 pret Iphone bet arī 12 pro max liekās labs. Interesanti cik maksās 13 Pro Max bāzes versija? Cerams nepaliks dārgāks. Man patīk mans samsungs bet Iphone es vēlos tieši priekš fotografēšanas un izklaidei. Bet Samsung atstāt zvaniem un darbam. 1000 eiro par telefonu gribās pašu labāko ko sniedz ražotājs

    Reklāma