Web Analytics
More
    Reklāma

    Mākslīgā intelekta un mašīnmācīšanās jaunuzņēmumi var pieteikties “X-Europe” programmai

    Jaunākie raksti

    “TechChill” apvienojis spēkus ar Eiropas tehnoloģiju kopienas līderiem “The Next Web”, “Growth Tribe”, “Design Terminal” un “F6S”, lai kopīgi radītu “X-Europe” programmu. Šī programma piedāvā apmācības, tikšanās ar investoriem un publicitātes iespējas zinātnisko tehnoloģiju (deeptech) jaunuzņēmumiem.

    Eiropas Savienības finansētās programmas “X-Europe” mērķis ir veicināt zinātnisko tehnoloģiju jaunuzņēmumu izaugsmi, nodrošinot tiem augstākā līmeņa apmācības un pakalpojumus, kā arī veicinot sadarbību ar investoriem, uzņēmumiem un regulatoriem.

    Reklāma

    “X-Europe” ar lieliskiem panākumiem norisinās jau 9 mēnešus. Veselības tehnoloģiju (HealthTech) un Lauksaimniecības  tehnoloģiju (AgriTech) kohortāmpievienojušies 52 inovatīvi jaunuzņēmumi, kas veiksmīgi attīstās programmas ietvaros un piedalās sarunās ar investoriem. Abu kohortu kulminācija bija “TNW” konference, kuras laikā  jaunuzņēmumiem bija iespēja digitāli tikties ar pasaules biznesa eliti, kā arī parādīt savas spējas attīstīt, izstrādāt un komercializēt inovatīvus risinājumus un pierādīt sevi kā vērā ņemamus nozares spēlētājus.

    Tiek atklāta pieteikšanās trešajai kohortai, kas fokusējas uz mākslīgā intelekta un mašīnmācīšanās jaunuzņēmumiem. Programmas ietvaros no 2021. gada janvāra līdz maijam tiks atbalstīti 25 jaunuzņēmumi, veicinot sadarbību ar investoriem un uzņēmumiem, nodrošinot apmācības un popularizējot šos jaunuzņēmumus. Papildus tam, “X-Europe” strādā pie pārrobežu sadarbības veicināšanas starp jaunuzņēmumu un tehnoloģiju ekosistēmām visā Eiropā, lai ļautu iespējām, uzņēmumiem un investīcijām brīvi plūst starp visiem reģioniem. Visi “X-Europe” programmas pakalpojumi ir bezmaksas.

    25 programmai izvēlētie jaunuzņēmumi iegūs:

    • Biļetes uz “TechChill” konferenci maijā, kā arī iespēju prezentēt sevi konferences ietvaros.
    • Tikšanos ar investoriem.
    • Sadarbības veidošanas iespējas ar lielajiem uzņēmumiem – jaunuzņēmuma risinājumi varētu būt atbilde lielo uzņēmumu izaicinājumiem.
    • Bezmaksas apmācības klātienē un tiešsaistē, tostarp tirgū atzītās “Growth Tribe” apmācības;
    • Individuālo mentoringu.
    • Publicitāti.
    • Iespēju pievienoties “Design Terminal” (Budapešta) Akselerācijas nedēļai un piekļūt “TechChill” un “TNW” kopienas inkubatoriem.

    Pieteikšanās līdz 27. novembrim šeit: https://www.f6s.com/xeuropecohort3/apply

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma