Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” plāno izmantot mākslīgo intelektu, lai izveidotu lietotāja balss kopiju

    Jaunākie raksti

    Satura kopīgošanas platforma “TikTok” lietotājiem jau piedāvā šādas, tādas mākslīgā intelekta (MI) iespējas. Tagad uzņēmums strādā pie jaunas MI teksta pārveides runā funkcijas, kas būtībā lietotājam ļaus izveidot savas balss kopiju.

    “AssembleDebug” izpētījis jaunāko “TikTok” lietotnes “Android” versiju un atradis koda fragmentu, kas norāda uz kaut ko ar nosaukumu “TikTok Voice Library” un jaunu iespēju “Izveido savu balss kopiju ar MI.” Saskaņā ar avotu šai funkcijai vēl nav oficiāla nosaukuma, taču koda fragmenti acīmredzami norāda, ar ko tā ir saistīta un kādas iespējas piedāvā.

    Reklāma

    Norādīts, ka savas balss klonu būs iespējams izveidot 10 sekundēs. Sākot izmantot šo funkciju, lietotājs iepazīsies ar “TikTok Voice Library” nosacījumiem, kuros izskaidrots, kā balss ieraksti tiek pārvaldīti “TikTok”, kā arī detalizēti aprakstīts, kā noņemt ierakstīto balsi no “TikTok” serveriem. Piekrītot noteikumiem, lietotājs nonāks balss ierakstīšanas lapā. Vēlāk šī izveidotā balss kopija tiks pievienota “TikTok Voice Library”, lai citi lietotāji to varētu izmantot.

    Ja šī funkcija tik tiešām tiks izlaista, pastāvēs lielas bažas par tās ļaunprātīgu izmantošanu, kas šobrīd ir īpaši aktuāli tiešsaistes platformās. Cerams “TikTok” sniegs plašāku informāciju, kā plāno risināt šo problēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma