Web Analytics
More
    Reklāma

    Honor 20 Pro apskats

    Fotogrāfs: Jēkabs Aleksandrs Krūmiņš, @jekabsphotography

    Ja varat samierināties ar OLED ekrānu, mitruma aizsardzības un bezvadu uzlādes neesamību, Honor 20 Pro būs interesanta izvēle. Par prasīto cenu kameras ir izcilas. Šoreiz jāatbild uz grūtajiem jautājumiem - kuri tālruņa departamenti ir prioritāri.

    Jaunākie raksti

    Pavisam svaigā atmiņā ir pozitīvās izjūtas par Honor 20 apskatu. Tālruņa cena to padara par vienu no šī brīža labākajiem cenas/ieguvuma piedāvājumiem vidējā klasē. Tomēr Honor ambīcijas spēj aizsniegties arī līdz flagmaņu klasei. Ņemam Honor 20, uzsēdinām uz steroīdiem palielinām tālruņa cenu un voila sanāk Honor 20 Pro.

    Līdzīgi kā mātes uzņēmumam Huawei, kas P sērijā piedāvā vienkāršāku un Pro versiju, arī Honor šogad pirmo reizi nolēmis piedāvāt dārgāku un advancētāku versiju. Tikai te ir viens āķis – cena, kas nu grozās ap 550 eiro, tālruni ieliek flagmaņu klasē. Šajā klasē jau ir pavisam citi noteikumi, pie kuriem Honor nav pieradis. Jau uzreiz varu teikt, ka uzlabotās kameras ir cienīgas stāvēt blakus citiem flagmaņiem, bet citos departamentos Honor 20 Pro nav veicies tik spoži. Ar ko tad Pro versija atšķiras no Honor 20? Ar uzlabotām kamerām, ietilpīgāku akumulatoru, lielāku RAM un iebūvēto atmiņu. Vai šīs izmaiņas ir gandrīz 150 eiro vērtas, to mēģināšu noskaidrot šajā apskatā.

    Reklāma

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 9.0 Pie, Magic 2.1
    • Ekrāns: 6.26 collu IPS LCD, 1080 x 2340, 19.5:9 malu attiecība, ap 412 ppi, ap 84.2% ekrāna un korpusa attiecība
    • Procesors: HiSilicon Kirin 980 (7nm), astoņi kodoli (2 x 2.6 GHz Cortex-A76 & 2 x 1.92 GHz Cortex-A76 & 1.8 GHz Cortex-A55), Mali-G76 MP 10 video apakšsistēma
    • RAM: 8 GB
    • Atmiņa: 256 GB
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 5 (A2DP, LE, aptX HD), 4G, USB 2.0 Type-C
    • GPS: A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
    • Papildus: pirkstu nospiedumu lasītājs sānā, infrasarkano staru raidītājs, kompass
    • Kameras: aizmugurē: 48 MP, f/1.4, 28mm, 1/2″, 0.8µm, PDAF, Laser AF, OIS; 8 MP, f/2.4, 80mm, 1/4.4″, PDAF, Laser AF, OIS, 3x optiskais palielinājums; 16 MP, f/2.2, 13mm, 1/3.1″ ultra platleņķis; 2 MP, f/2.4, 27mm makro kamera; LED zibspuldze, HDR, video – 2160p@30fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS. Priekšā: 32 MP, f/2.0, 0.8µm, HDR, 1080p@30fps, gyro-EIS.
    • Akumulators: nenomaināms Li-Po 4000 mAh, ātrā 22.5W uzlāde
    • Izmēri un svars: 154.6 x 74 x 8.4 mm, 182 g
    • Cena: ap 550 eiro

    Apaļotais skaistums

    Ko nozīmē ievadā pieminētie steroīdi? To, ka Honor 20 Pro ir izmēros identisks tālrunis savam priekšgājējam Honor 20. Nedaudz tikai pieaudzis biezums un svars. Tas darīts, lai ievietotu ietilpīgāku akumulatoru. Biezums panākts nevis palielinot rāmja izmērus, bet noapaļojot aizmugures stiklu, līdz ar to Honor 20 Pro ir daudz ērtāk noturēt rokā.

    Alumīnija rāmis nemanāmi saplūst ar aizmuguri un priekšu. Diemžēl, rāmis ir pulēts, kas padara šo tālruni par vienu no slidenākajiem, kādu esmu lietojis. 20 Pro slido gandrīz uz jebkuras virsmas, tādēļ esiet piesardzīgi un piedomājiet, kur tālruni likt.

    Honor 20 Pro greznākā rota ir tā aizmugure, kas veidota no trim stikla slāņiem – standarta stikla, krāsu slāņa un slāņa, kas satur miljoniem mikroskopiskas dimanta formas prizmas. Tieši pēdējais slānis rūpējas par to, lai aizmugure lauztu gaismu tā, ka rodas jaudīgs dziļuma efekts. Tiešām iespaidīgi! Par aizmugures lielāko trūkumu var uzskatīt super izbīdīto kameru sistēmu. Tas nozīmē, ka uz galda tālrunis ļoti gāzelēsies. Izbīdījums ir tik liels, ka ik pa laikam sanāk nospeķot kādu kameru. Un protams šis skaistums nozīmē,ka tīru tālruni uzturēt būs praktiski neiespējami.

    Gandrīz visu priekšu sedz ekrāns, par kura stipro un vājo pusi mazliet vēlāk. Zinot, ka IPS matrica nevar tikt pie tik šaurām apmalēm kā AMOLED, ir iespaidīgi redzēt 84% ekrāna un korpusa attiecību. Noapaļotās salaiduma vietas optiski rāmi ap ekrānu padara vēl mazāku. Šaurajā augšas rāmja daļā izdevies paslēpt skaļruni, kurā eleganti iekļauta paziņojumu LED diode, un sensorus. Apakšas zodiņš atšķiras no sānu un augšas apmalēm, bet tas nebūt nav nepatīkams. Diemžēl, ražotājs nav norādījis stiklu rūdījumu. Par to liecina arī uz priekšas uzlīmētā aizsargplēve, kura nu galīgi nav skrambu droša.

    Tālruņa alumīnija augšā atrodas retums – infra sarkanais raidītājs, lai Honor 20 Pro varētu izmantot kā pulti. Kreisā puse tikusi tikai pie SIM karšu atvilktnes (atmiņas karšu lasītāja nav), apakša pie USB ligzdas un pašvaka skaļruņa. Diemžēl 3.5 mm austiņu ligzdai šeit nav izdevies atrast vietu. Labajā sānā novietoti skaļuma taustiņi un bloķēšanas taustiņš, kas pārvērties par pirkstu nospiedumu lasītāju. No ergonomikas viedokļa pozīcija ir izcila. Tiesa, ja esat labrocis, kreiļiem šis risinājums nešķiet ērts.

    Kopumā Honor 20 Pro dizains vērtējams kā nostrādāts un elegants. Tomēr ir dažas iebildes – super izbīdītā kameru sistēma un tālruņa cena, kas tomēr prasītu mitruma aizsardzību. Diemžēl, nekādu IP reitingu nav, nav pat gumijas josliņa ap SIM karšu atvilktni, lai liktos, ka vismaz mazliet par mitruma aizsardzību domāts. Ūdeņu tuvumā prātīgi.

    Labs, bet ne izcils ekrāns

    Pirmkārt jāteic, ka 6.26 collu ekrāns ir optimāls, lai tālruni lietotu ar vienu roku. Šogad flagmaņu klasē visi ražotāji piedāvā OLED ekrānus, bet Honor, cenas samazināšanas nolūkos, nolēmis pieturēties pie IPS. Tā arī ir vislielākā vilšanās ekrāna sadaļā, lai gan pašai izmantotajai matricai nav ne vainas. Ekrāns ir spilgts, ar labiem skata leņķiem un pieklājīgu saredzamību saules gaismā. Tomēr ap kameras punktiņu un zodu ir redzami ēnojumi. Flagmaņu klases tālrunim šogad tas nebūtu pieņemami.

    Kameras acs izgrauzums ir tieši tik neliels, lai ietilptu paziņojumu joslā. Neko daudz no paziņojumiem tas nenozog. Pie šāda risinājuma ļoti viegli pierast, jau pirmajā dienā man tas netraucēja. Kā vienmēr, var pamuļķoties ar asprātīgajām tapetēm, kur papagaiļa acs ir tur, kur ekrāna kameras acs. Godīgi sakot, man šis izpildījums patīk labāk par Samsung Galaxy Note10+ risinājumu (šeit es runāju par kameras novietojumu ekrānā, nevis par ekrāna kvalitāti. Tajā Note10+ neviens nevar pārspēt). Jā, simetrijas mīļiem var nepatikt, bet tā kā mana muskuļu atmiņa daudzu gadu garumā pieradusi (skatoties saturu horizontāli) tālruni pavērst pa kreisi, kameras actiņa sanāk tieši zem īkšķa, radot iespaidu, ka ekrāns ir pa visu priekšu.

    Programmatūra ļauj pielāgot krāsu temperatūru lietotāja vēlmēm. Iespējams arī izgrauzumu paslēpt, bet par elegantu šo risinājumu uztvert nevar.

    Zibenīga atbloķēšana

    Par zibenīgu atbloķēšanu rūpējas sejas atpazīšana un pirkstu nospiedumu lasītājs. Sejas atpazīšana uzticēta 32 MP kamerai. Tā kā nekādu infra sarkano asistentu, kas redz tumsā un mēra bildi visās trijās dimensijās Honor 20 Pro nav saņēmis, par drošu un vienmēr pieejamu šo funkciju nevar uztvert.

    Toties sānā novietotais pirkstu nospiedumu lasītājs ir ērts, ļoti ātrs, drošs un uzticams. Šī ir tā retā reize, kad vecāka tehnoloģija izgriež pogas dažam labam zem ekrāna novietotam pirkstu nospiedumu lasītājam. Sānu grope ļauj ergonomiski to atrast, tomēr kreiļi labprātāk novietojumu pārceltu uz kreiso sānu. Jāteic, ka intuitīvi gribas pa lasītāju slidināt īkšķi, žēl, ka programmatūra neļauj šādi izsaukt paziņojumu joslu. Tālrunis tomēr ir garšs un ne vienmēr līdz tai aizsniegties ir ērti.

    Teicama veiktspēja

    Kā jau flagmanim pienākas, tālrunis piedāvā labāko no Huawei radītajiem procesoriem. Dāsnais 8 GB RAM un 256 GB atmiņa uzrāda lielisku veiktspēju. Ikdienā viss notiek plūdeni un bez aizķeršanās. GPU Turbo 3.0 ir pašradīts režīms, kas pielāgo procesora darbību apjomīgu spēļu dzenāšanai. Te gan jārēķinās, ka darbība tiek atbalstīta vien tām spēlēm, kas ir sarakstā, reizēm var gadīties, ka kādai vienkāršākai arkādei pazūd pa kadram, bet tā nav mirstama vaina.

    Ar savienojumiem viss kā nākas, līdz nonākam līdz audio departamentam. Protams bija muļķīgi no manas puses sacerēties, ka Honor 20 Pro tiks apveltīts ar 3.5 mm austiņu ligzdu. Tomēr klusa cerība bija, jo Honor View 20 pie tādas bija ticis. Arī tālruņa skaļrunis nav nekas sajūsmas vērts. Te jau atkal cena diktē noteikumus, jo šogad cenas kategorijā ap 550 eiro lielākā daļa tālruņu tomēr ir tikuši pie stereo skaļruņiem. Arī izmantotais vibro motors nav mainīts daudzus gadus un strādā tik pat draņķīgi (lasi skaļi un rupji) kā citos Honor veikumos.

    Ietilpīgais akumulators ļauj darbināt tālruni visu dienu un pat sagaidīt nākamo. Tad gan būs vajadzīgs lādētājs. Arī par uzlādi sūdzību nav. Ar aptuveni pusstundu pietiek, lai piedzītu aptuveni 50% baterijas. Iespaidīgi. Tiesa gan arī šeit jārunā par tālruņa cenu un jāprasa, kādēļ noskopots uz bezvadu uzlādes rēķina?

    Mazliet par maģisko saskarni

    Gan jau būsiet dzirdējuši par mākoņiem, kas savilkušies virs Huawei/Honor galvām. Tas vistiešāk skar tieši programmatūru. Jāteic, ka Honor 20 Pro ir paveicies, jo tam ir pieejami visi Google servisi, ielāpi un pat izziņots, kad tas varētu tikt pie nākamā Android. Zināmā mērā radusies situācija pasteidzina programmētājus, lai turbo režīmā piedāvātu atjauninājumus, līdz brīdim, kad visi striķi trūkst. Pieņemot, ka tālruņa cikls varētu būt divi gadi, pat, ja netiksiet pie jaunākā droīda, 20 Pro darbībai nevajadzētu tikt pavisam paralizētai.

    Bet nu gan par pašu maģisko saskarni. Magic UI ir tas pats, kas EMUI, ko atradīsiet Huawei veikumos. Izmaiņas ir kosmētiskas, piemēram, pulksteņa aplikācijā. Labā ziņa, ka saskarnē viss strādā godam, nav nekādu problēmu ar paziņojumiem. Gadu gaitā uzlabots teju viss, izņemot vizuālo pusi. Aizvien ikonas ir dažādās formās un ir stipri multenīgas, tādēļ saskarne neies visiem pie dūšas.

     

    Saskarne ir pārblīvēta ar pašradītām aplikācijām, kas dublē Google (šī brīža situācijā tam pat var redzēt loģisku izskaidrojumu). Pie liekprogrammām atradīsiet gan HiTouch, gan Fortnite instalētāju un protams daudz citu brīnumu.

    Protams, ka lietotāja interfeisa labā puse sastāv no niansētajiem iestatījumiem, ar kuriem pielāgot var gandrīz visu. Lai gan uzskatu, ka 2019. gadā aplikāciju krātuve būtu jāatver ar žestu, patīkami, ka tāda vispār iekļauta. Kā vienmēr izmantoti  super nostrādāti un ērti vadības žesti. Lai gan tie diezgan brutāli nospiesti no ābola, tie strādā nevainojami.

    Kameru monstrs

    Te nu mazliet prasās paskaidrojums manām bažām par Honor 20 Pro cenas pozīciju. Tālrunis sevi ievieto “flagmaņu slepkavu” segmentā. Tas nozīmē, ka piedāvāta flagmaņu veiktspēja, bet šur tur nauda ietaupīta, lai iegūtu simpātisku cenu, kas balansē starp flagmaņsērijas apakšgalu un vidējās klases augšgalu. Honor 20 Pro atteicies no OLED matricas, stereo skaļruņiem, mitruma aizsardzības un bezvadu uzlādes – vismaz daļu no šīm flagmaņu delikatesēm šogad saņēmuši arī vairums flagmaņu killeru. Taču vairums no tiem kameru departamentā  krietni noslinkojuši/ietaupījuši. Šis nav Honor 20 Pro stāsts. Lai attaisnotu trūkumus, kameru departaments sasparojies. Un nu varu pompozi paziņot, ka šajā tālrunī atrodama labākā kameru sistēma, kādu Honor jebkad piedāvājis.

    Aizmugure lepojas ar četrām kamerām: galvenais sensors ticis pie 48 MP optiski stabilizēta puscollas sensora, kas saņēmis pagaidām visplatāko diafragmas atvērumu (ja neskaita TOF kameras, kam mēdz būt vēl platākas, bet šajā tālrunī tāda nav) – f/1.4; optiski stabilizēta arī 8 MP trīskārtējā palielinājuma kamera; 16 MP ultra platleņķa kamera un 2 MP makro kamera. Ekrāna pīrsingā paslēpta 32 MP kamera. Par auto fokusu rūpējas PDAF un lāzera auto fokuss. Ne velti četrinieks DXOMARK testos saņēmis 111 punktus un ierindojas ceturtajā vietā.

    Jau citos tālruņos Sony IMX586 sensors uzrādījis lielisku darbību. Tā maģija slēpjas apvienojot četrus pikseļus vienā. Liels sensors, lieli, apvienoti pikseļi, plats diafragmas atvērums spēj apstrādāt iespaidīgu gaismas apjomu un nodrošina lielisku darbību sliktas gaismas apstākļos.

    Kameru stiprā puse meklējama iespaidīgā dinamiskajā diapozonā un spējā apstrādāt trokšņus. Reizēm detalizētība varēja būt maķenīt augstāka. Pieejams 3x palielinājums, kam kvalitāte neatšķiras no standarta kameras un hibrīdais 5x palielinājums. Pēdējam AI palīdz ievērojami mazāk zaudēt kvalitāti. Diemžēl, neliela vilšanās ir ultra platleņķa kamera, kuras pēcapstrādes algoritmi ļauj redzēt atšķirību no pārējām kamerām. Pieejams arī nelietojams, vājprātīgs 30x digitālais palielinājums.

    Jau vairākus gadus Huawei piedāvā iespaidīgu veikumu sliktas gaismas fotogrāfijā. Tā kā Honor 20 Pro šoreiz ticis pie optiskās stabilizācijas, beidzot var izmantot visu nakts režīma potenciālu. Jāteic, ka izskatās tiešām iespaidīgi.

    Jau Honor 20 mūs iepazīstināja ar makro kameru. Šobrīd ar to aizraujas daudzas Ķīnas firmas, kas makro kameru prezentē kā inovociju, lai attaisnotu ceturto aizmugures kameru. Ir protams interesanti šad tad paspēlēties ar tekstūrām, ko iespējams gana tuvu nofotogrāfēt, bet ikdienā tas nav tik viegli. Fokusu var iegūt 4 cm attālumā no objekta, bet kamera jāpietuvina ar roku, tādēļ pat pie nelielas kustības kadrs var sanākt neass. Turklāt ar hibrīdpalielinājumu reizēm var iegūt līdzvērtīgu veikumu.

    Kā vienmēr AI paspilgtina krāsas, bet, to atslēdzot, var iegūt dabiskāku sniegumu. Pašiņu kamera arī nodarbojas ar pikseļu saspiešanu un rezultāti ir lieliski.

    Kopumā kameras ir lieliskas. Tās nav perfektas, tomēr par prasīto cenu tās šķiet teju ideālas.

    Konkurence

    Šoreiz būtiskākais jautājums, vai izvēlaties OLED ekrānu, mitruma aizsardzību, bezvadu uzlādi vai tomēr iespaidīgu kameru sniegumu esat gatavi iemainīt pret nosauktajām funkcijām? Ja izvēlaties pirmos, iesaku skatīties Xiaomi Mi 9 vai OnePlus 7 virzienā. Ja kameru darbība un dažādība spēlē lielu lomu, Honor 20 Pro ir īstais tālrunis. Ja tomēr cena ir svarīga, mazliet švakākas kameras un tuč tuč plānāks akumulators ir OK, vērts aplūkot lielisko Honor 20.

    Nobeigumā

    Eh, pievilcīgais pseido flagmaņu/ flagmaņu killeru/ mazcenas flagmaņu segments… Tas ir starpžanrs, kas ietver vidējās klases augšgalu un flagmaņu klases apakšgalu. Taču tas ir arī segments, kurā konkurences demogrāfija piedzīvojusi tādu sprādzienu un konkurenci, ka AMOLED ekrāni, stereo skaļruņi, bezvadu uzlāde un/vai vismaz daļēja ūdens izturība kļuvusi par normu. Diemžēl, Honor 20 Pro to piedāvāt nespēj. Toties šīs nespējas aizstātas ar retumu šajā cenu kategorijā – iespaidīgām un nostrādātām kamerām. Jā, tās nevar pretstatīt Huawei P30 Pro kamerām, tomēr daudz netrūkst.

    Kopējais iespaids par tālruni ir labs, jo veiktspēja ir flagmaņcienīga, akumulators izcils un kameras sajūsminātu pat dārgāku tālruņu īpašniekus. Tomēr atgriežoties pie ievadā izvirzītā jautājuma – vai 150 eiro atšķirība no Honor 20 ir attaisnojama – jāteic, ka par izcilajām kamerām un maķenīt ietilpīgāku akumulatoru (RAM neskaitu, jo vienā brīdī tas kļūst tikai par mērīšanos ar khm… sintētiskajiem veiktspējas testiem) būtu gatavs piemaksāt 75 eiro. Ar to domāju, ka šoreiz konkurence pat uz Honor 20 Pro pievilcīgo piedāvājumu izdara lielu spiedienu. Labā ziņa, ka Honor veikumiem cena mēdz sarukt diezgan raiti, tādēļ ir vērts izskatīt Honor 20 Pro kandidatūru.

    Patika

    • Dažādās kameras paver plašu bilžu sižetu spektru. Nakts režīms ir lielisks. Arī palielinājuma kamera padara darbu.
    • Aizmugure ir vizuāli iespaidīga
    • Zibenīgs pirkstu nospiedumu lasītājs
    • Akumulatora darbība
    • Lieliska žestu vadība

    Nepatika

    • Citi flagmaņi tomēr šajā cenā piedāvā: AMOLED ekrānu, mitruma izturību, stereo skaļruņus, bezvadu uzlādi, FM radio, atmiņu karšu lasītāju vai/un 3.5 mm austiņu ligzdu
    • Flagmaņu klasē negribas redzēt ekrānu ar ēnojumiem ap izgrauzumu un zodu
    • Kameras sistēmas izbīdījums
    • Viduvējs skaļrunis, rupjš vibro motors
    • Grūti ar makro kameru uzņemt asus attēlus, ultra platleņķa kamerai gribētos līdzvērtīgu kvalitāti pārējām kamerām
    • Visas šaubas par tālruņa nākotni tomēr nav izkliedētas
    Ja varat samierināties ar OLED ekrānu, mitruma aizsardzības un bezvadu uzlādes neesamību, Honor 20 Pro būs interesanta izvēle. Par prasīto cenu kameras ir izcilas. Šoreiz jāatbild uz grūtajiem jautājumiem - kuri tālruņa departamenti ir prioritāri.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains un korpuss
    9
    Ekrāns
    7
    Programmatūra
    6
    Veiktspēja
    8
    Akumulators
    10
    Kameras
    10
    Cena
    6
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    21 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis Krastiņš
    13.09.2019 10:47

    Paldies par apskatu, tiešām lielisks. Kā uz šī fona izksatītos jaunais Xiaomi Mi9T pro?

    Kaspars
    15.09.2019 13:54

    es nu jau kā kādas divas nedēļas lietoju Mi 9t PRO, jāsaka godīgi, par ~450EUR ar tādu speceni ir ļoti grūti par kaut ko sūdzēties. Ļoti tomēr patīk fakts, ka ir pilns ekrāns un nekādi lieki izgriezumi. Tā kā man kamera telefonā nav būtiska, esmu ļoti apmierināts. Ar to protams nevēlos teikt, ka šim, telefonam ir slikta kamera, platleņķa lēca ir ļoti laba fīča.

    13.09.2019 12:43

    Neazmirstam par tripofobiju jo aizmugurē 3 lieli 2 mazi caurumi :D

    444
    13.09.2019 16:37

    Diemžēl nevar gan būt mierīgi. “Tripofobija ir neracionāls bailes no caurumiem…”. Nav izņēmums apvienoti vai nē uz papildus laukuma utt. Tādēļ arī šis modelis diemžēl pakļauts tām pašām briesmām…

    Uldis Krastiņš
    13.09.2019 14:37
    Reply to  t830x

    Aha pēc iPhone jaunākā modeļa izlaišanas visi pēkšņi atcerējās par savām tripofobijām(tpfu, tpfu, tpfu).

    Jānis Logins
    18.09.2019 22:57

    Šim telefonam nav infrasarkanā porta!!! Kā pulti nevarēs izmantot.

    Jānis Logins
    20.09.2019 01:39

    Interesants aparāts ar dažiem nekritiskiem mīnusiem. Bet, ja tomēr izdomā noraut stopkrānu, TAD KO?

    Rayen
    24.09.2019 22:30

    Ja noliekam pretī Huawei Mate 20 PRO, kuram kamera būs labāka?

    Vladunoff
    24.10.2019 21:31

    Honor 20 Pro un Huawei mate 20. Kādu no diviem IPS flagmaniem paņemt 2019 gadā? Un kuram būs labāka kamera?

    Vladunoff
    24.10.2019 22:04

    Paldies! Tomēr Mate 20 sensoriem nav optiskās stabilizācijas atšķirībā no Honor. Un kā ar operatīvo atmiņu? Vai 4gb nebūs par maz 19 gadā?

    Vladunoff
    24.10.2019 22:49

    Mate 20!! PRO versija ar savu Amoledu neinteresē.

    Vladimirs
    26.10.2021 20:48

    Здравствуйте! Хотел приобрести наушники Huawei freebuds pro, но не уверен, что они подходят для Honor 20 pro, ведь у Honor нету кодека AAC. Хотелось бы узнать Ваше мнение?!

    Reklāma
    Ja varat samierināties ar OLED ekrānu, mitruma aizsardzības un bezvadu uzlādes neesamību, Honor 20 Pro būs interesanta izvēle. Par prasīto cenu kameras ir izcilas. Šoreiz jāatbild uz grūtajiem jautājumiem - kuri tālruņa departamenti ir prioritāri.Honor 20 Pro apskats