Web Analytics
More
    Reklāma

    Pasaulē plānākais lokanais viedtālrunis Honor Magic V2 nonāk Eiropā

    Jaunākie raksti

    Tikai labas ziņas lokano ekrānu viedtālruņu faniem, jo pie tiem beidzot nonāks arī Honor Magic V2. Honor Magic V2 ir ļoti plāns lokanā ekrāna viedtālrunis, kas ar 9.9 mm biezumu ir visai līdzvērtīgs ierasta, nelokana viedtālruņa biezumam. Honor Magic V2 cena gan nav diez ko draudzīga – par viedtālruni nāksies samaksāt 2000 eiro.

    Honor Magic V2 aizvāztā veidā ir tikai 9.9 mm biezs, kamēr atvērtā veidā tas ir 4.7 mm biezs. Tādējādi Honor viedtālrunis ir pamatīgi plānāks par Xiaomi Mix Fold 2, kas ir 11.2 mm biezs. Ar Samsung Galaxy Fold 4 te nemaz nav jēgas salīdzināt. Honor Magic V2 kompaktumu nodrošina 3D drukāts titāna sakausējums eņģes mehānismā. Viedtālruņa detaļas pārklātas ar P2i materiālu, nodrošinot tam izturību pret ūdens šļakstiem un lietu.

    Lokanā ekrāna viedtālrunis saņēmis 7.92 collu LTPO OLED ekrānu ar 2344 x 2156 izšķirtspēju un 120 Hz atsvaidzi. Nosacītajā ārpusē ir 6.43 collu OLED ekrāns arī ar 120 Hz. Honor Magic V2 darbina Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 procesors kopā ar 5000 mAh akumulatoru un 66 W vada uzlādi. Honor piedāvā visus Google labumus, tai skaitā NFC norēķinu iespējas, kas nav pieejamas Huawei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma