Web Analytics
More
    Reklāma

    Nintendo Switch 2 varēs izmantot iepriekš izlaistās spēles un kontrolierus

    Jaunākie raksti

    Tiek uzskatīts, ka jau pāris mēnešu laikā Nintendo izziņos Switch 2 pārnēsājamo spēļu konsoli, kas varētu pie pircējiem nonākt kaut kad 2025. gada sākumā.

    Jaunākās baumas no Switch aksesuāru ražotāja Mobapad norāda, ka Switch 2 būs ar 8 collu ekrānu, kā arī kontroles ierīces Joy-Cons tiks būtiski uzlabotas – tās saņemšot magnētiskus stiprinājumus, kas būšot pamatīgāki par esošajām Switch pirmās paaudzes konsoles sliedītēm.

    Reklāma

    Tāpat Switch 2 Joy-Cons tiks pie lielākām pogām, metāla SL un SR papildu pogām, kā arī būšot vēl viena poga blakus L un ZL un otrā pusē attiecīgi blakus R un ZR. Nintendo Switch 2 tikšot arī pie HOME taustiņa, kas varētu nozīmēt uzlabotu operētājsistēmu.

    Nintendo Switch 2 atbalstīs esošos Joy-Con kontrolierus (droši vien bezvadu režīmā) un Pro Controller. Tāpat Nintendo Switch 2 varēs ievietot esošās fiziski iegādātās Nintendo Switch pirmās paaudzes spēles un digitālos pirkumus. Skaidrs, ka pirmās paaudzes Nintendo Switch neatbalstīs Switch 2 paredzētās spēles.

    Sagaidāms, ka Nintendo Switch 2 ar dokstaciju varēs uz televizora vai monitora attēlot 4K attēlu spēlēs, bet 8 collu iebūvētajam ekrānam būs 1080p izšķirtspēja.

    AvotsBGR
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma