Web Analytics
More
    Reklāma

    CES 2019: Patriot demonstrē Viper SSD, peles un operatīvās atmiņas

    Jaunākie raksti

    Datoru aksesuāru, operatīvo atmiņu un SSD ražotājs Patriot tehnoloģiju izstādes CES 2019 laikā saviem klientiem atrādīja savas jaunās virstaktēšanas atmiņas, SSD diskus, kā arī spēlēm paredzēto perifēriju.

    Viper STEEL operatīvās atmiņas

    Kā jau rakstījām iepriekš, Patriot laidis klajā vienas no ātrākajām virstaktēšanas atmiņām industrijā – Viper STEEL. Interesanti, ka iepriekš Patriot savas ātrākās atmiņas izlaidis tikai ar apgaismojumu – RGB un LED sērijās. Savukārt, izstrādājot jauno produktu, acīmredzot, tikuši ņemti vērā klientu pieprasījumi pēc virstaktējamām atmiņām ar vienkāršāku dizainu, bet lielāku fokusu uz veiktspēju. Tā rezultātā izlaistais produkts ticis pie līdz pat 4400MHz liela ātruma un līdz pat 32GB liela atmiņas apjoma. Viper STEEL atmiņām vajadzētu nonākt tirdzniecībā kuru katru nedēļu un DDR4 16GB dual kit 3000MHz cena būs ap 110 EUR.

    Reklāma

    Viper V550 un V551 videospēļu datorpeles

    CES pasākumā Patriot atrādīja savas jaunās, spēlēm paredzētās peles. Ņemot vērā tirgus tendences, Patriot savā produktu līnijā nolēmis atstāt vienu vienīgu lāzerpeli (V570), un piedāvāt veselas trīs optiskās peles – tirdzniecībā jau pieejamo V530, kā arī jaunās optiskās peles – V550 un V551.

    Pirmā no pelēm, V550, būs pilnīgi simetriska un attiecīgi derēs gan labročiem, gan kreiļiem. Tajā būs PixArt 3325 sensors ar reālo DPI 5,000 un virtuāli sasniedzamo DPI 12,000 (izmantojot Viper programmatūru). Savukārt, V551 savā komplektācijā ieguvusi PixArt 3327 sensoru, kā arī 6,200 fizisko DPI un 12,000 virtuāli sasniedzamo DPI.

    Ražotājs plāno, ka tirdzniecībā Baltijā šīm pelēm vajadzētu nonākt jau martā.

    Viper 765 tastatūra

    Arī ar mehāniskās tastatūras Viper V765 pamatfunkcijām mūsu lasītāji jau varēja iepazīties dažas dienas atpakaļ. Starp četrām Patriot Viper klaviatūrām šī izceļas ar ūdens un putekļu izturību, kā arī lietotājam tiek sniegta izvēles brīvība starp diviem Kailh slēdžiem – baltajiem un sarkanajiem. Citas funkcijas, kuras vērts pieminēt – RGB izgaismojums, izdalīti multimediju taustiņi un magnētisks roku balsts. Interesanti atzīmēt, ka Toms no Dateks.lv jau strādā pie abu klaviatūru izpētes un droši vien tuvākajā laikā varam gaidīt jaunu rakstu par šo produktu. Baltijas tirgū šīs klaviatūras nonāks kuru katru nedēļu un paredzamā V765 cena ir 80 EUR.

    Viper VPN100 M.2

    Jau martā Patriot Plāno laist klajā M.2 Gen3 x 4 datu glabāšanas SSD, kuriem būs Phison 5012 kontrolieris. Piedāvātie M.2 datu glabāšanas apjomi svārstīsies no 256GB līdz 2TB. Ņemot vērā piedāvātos IOPS ātrumus (500K), kā arī datu secīgās rakstīšanas (3,450MB/s) un lasīšanas (3,000MB/s) ātrumus, šis produkts varētu nopelnīt visai lielu klientu interesi. Jāatzīst, ka Viper VPN100 bija ilgi gaidīts Patriot M.2 produktu līnijas papildinājums, jo līdz šim Patriot saviem klientiem spēja piedāvāt vien 200K IOPS un ap 1,700MB/s datu lasīšanas/rakstīšanas ātrumus (Scorch M.2). Īpašiem spēļu entuziastiem Patriot plāno piedāvāt arī speciālu Viper VPR100 M.2 (modeļa nosaukumā redzam burtu “R”), kam tehniskie parametri daudz neatšķirsies no jaunā VPN M.2, toties tas varēs palepoties ar RGB izgaismojuma funkcijām. Viper VPN100 M.2 Baltijas tirgū varētu parādīties aprīlī, kamēr līdz VPR100 M.2 klajā nākšanai būs jāpagaida vismaz līdz maijam.

    Viper SATA 2.5″ SSD

    2.5 collu standarta SSD diski vēl joprojām ir un būs aktuāli, tamdēļ Patriot turpina veiksmīgi attīstīt šo segmentu, laižot klajā jaunus Viper 2.5’’ SSD ar Phison S12 kontrolieri un trīs pieejamajām kapacitātēm – 512GB, 1TB un 2TB. Veiktspējas ziņā tie arī būs manāmi ātrāki par populārajiem Patriot Burst 2.5’’ diskiem, nodrošinot 100K lasīšanas un 90K rakstīšanas IOPS.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma