Web Analytics
More
    Reklāma

    Patriot izlaiž līdz 4400 MHz virstaktējamas Viper Steel operatīvās atmiņas

    Jaunākie raksti

    Amerikāņu operatīvo atmiņu, flash un datoru aksesuāru ražotājs, Patriot, laidis klajā savas visātrākās DDR4 atmiņas – Viper Steel. Kā jau liecina sērijas nosaukums “Steel” jeb tulkojumā “Tērauds”, Patriot saviem lietotājiem piedāvā atmiņas moduļus ar spēcīgām un izturīgām tumši pelēkas krāsas siltuma izkliedēšanas plāksnēm. Līdzīgi kā citām Viper ātras veiktspējas atmiņām, arī šīm siltuma izkliedēšanas plāksnes ražotas pēc speciāla pasūtījuma, izmantojot augstākās kvalitātes alumīnija materiālus. Tas, savukārt, ļauj nodrošināt optimālu siltuma izkliedi, lietojot virstaktēšanas funkciju, lai risinātu visaugstākās veiktspējas sasniegšanas uzdevumus. Tikpat svarīgi ir atzīmēt, ka Viper Steel atmiņa ir savietojama ar jaunākajām Intel® un AMD™ platformām, nodrošinot izcilu veiktspēju un stabilitāti visprasīgākajās datoru vidēs.

    Pirms nonākšanas tirdzniecībā Patriot ražotnē katru atmiņas moduli testē rūpnīcas darbinieki, manuāli pārbaudot visaugstākās kvalitātes čipu darbību. Kas attiecas uz čipu ražotāju, tad atmiņām ar frekvenci no 4000 MHz un augstāk, priekšroka dota vienam vienīgam ražotājam – Samsung. Piedāvātais ciklu skaits šiem atmiņas moduļiem ir CL19-19-19-39 pie 1.45V sprieguma. Kā jau var noprast, šāda līmeņa produkts ir radīts datoru entuziastiem, virstaktētājiem vai vienkārši tiem datoru lietotājiem, kuri vēlas savas sistēmas veiktspēju pacelt nebijušos augstumos, izmantojot visātrākās datoru komponentes.

    Reklāma

    Patriot par savu augstas veiktspējas atmiņu pamat klientiem ir noteikusi ambiciozākos virstaktētājus, taču tajā pat laikā ar savu salīdzinoši nelielo produkta cenu tā atbalsta tos datorspēļu cienītājus, kuriem budžets mēdz būt ierobežots. Viper Steel piedāvā plašu produktu klāstu, ļaujot veikt izvēli starp viena un divu atmiņu moduļu (dual kit) produktiem, dažādām pieejamajām frekvencēm (no 3000 līdz 4400 MHz) un divām šobrīd pasaulē visplašāk pielietotajām DDR4 kapacitātēm (8 un 16 GB). Kā jau visiem Patriot ražotajiem atmiņu produktiem, arī Viper Steel sērijas atmiņa var lepoties ar ierobežoto mūža garantiju un plaši pieejamu tehnisko atbalstu no ražotāja.

    Kompānija Patriot atzīst, ka Viper Steel sērija pakāpeniski aizvietos nu jau iepriekšējās paaudzes Viper 4 operatīvo atmiņu. Kā arī šī gada nogalē, sekojot industrijas tendencēm, Patriot paziņoja par LED operatīvās atmiņas ražošanas izbeigšanu, jo gala patērētājs – spēlmanis praktiski viennozīmīgi savu izvēli izdara RGB atmiņu virzienā. Tas nozīmē, ka līdz ar šīm darbībām ražotājam būs izdevies visnotaļ vienkāršot savu Viper DRAM produktu portfeli, tajā atstājot vien trīs pamat produktus:

    • Viper Elite – cenas ziņā visdraudzīgākā virstaktēšanas operatīvā atmiņa
    • Viper Steel – augstākās veiktspējas operatīvā atmiņa entuziastiem un spēlmaņiem
    • Viper RGB – mūsu redakcijas iepriekš testētā virstaktēšanas operatīvā atmiņa, kura saviem lietotājiem piedāvā krāšņo RGB izgaismojumu.

    Viper Steel produkts nonāks Baltijas valstu veikalos decembra otrajā pusē. Aptuvenā cena svārstīsies no 130 EUR par 16GB 3000 MHz DDR4 atmiņu līdz 280 EUR par 16GB 4400 MHz DDR4 atmiņu. Jāsaka, ka šeit arī atspoguļojas Patriot Memory vēlme nodrošināt jebkuru entuziastu ar visaugstākās frekvences atmiņu, neprasot par to pārlieku lielus ieguldījumus. Mazliet dziļāk paanalizējot citu ražotāju cenas par šādas klases veiktspējas atmiņām, jāatzīmē, ka Patriot piedāvājums ir par ~12 līdz 60 % draudzīgāks par citu ražotāju atmiņām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma