Web Analytics
More
    Reklāma

    Patriot laidis klajā jaunās Viper RGB DDR4 atmiņas

    Jaunākie raksti

    Amerikāņu ražotājs, Patriot, viens no visātrākās veiktspējas atmiņu, kā arī SSD, spēļu aksesuāru un flash datu glabāšanas ierīču ražotājiem, saviem klientiem piedāvā iegādāties pavisam jaunas Viper RGB sērijas DDR4 atmiņu komplektus. Jāsaka, ka Patriot “Viper” spēļu segmentam veltītais zīmols ir atzīts visā pasaulē, esot cienīgs spēlētājs Gaming atmiņu ražotāju līgā, sacenšoties ar mūsu platuma grādos līdz šim biežāk dzirdētajiem Kingston HyperX, Crucial Ballistix un Corsair Vengeance.

    Patriot Viper RGB atmiņas moduļi ir izstrādāti tādu lietotāju vajadzībām, kas aizraujas ar datoru tehnikas veiktspējas maksimizēšanu, tajā pat laikā rūpējoties par sistēmas darbības stabilitātes saglabāšanu. Viper RGB sērijas atmiņas moduļi ir pilnībā optimizēti darbam ar jaunākajām Intel (100. un 200. procesoru sērija) and AMD (300. Procesoru sērija) platformām, apvienojumā ar mūsdienīgo ārējā siltuma izkliedēšanas plāksnēm (heatshield).

    Reklāma

    Jaunais priekšējā panela dizains ir ražots no augstākās kvalitātes alumīnija un projektēts tā, lai nodrošinātu nevainojamu siltuma izkliedēšanu, kas ļauj nodrošināt lielāku stabilitāti, sistēmai strādājot lielas slodzes apstākļos. Viper RGB atmiņa ir izstrādāta ar pielāgotu iespiedshēmas plati (PCB), kas ļauj nodrošināt labu signāla integritāti stabilai spēlēšanai, vienlaicīgi lietotājam ļaujot paaugstināt atmiņas moduļa ātrumu ar virstaktēšanas funkciju.

    Lai arī pēdējā gada laikā Patriot Viper četru produktu sēriju ātrās veiktspējas atmiņas visbiežāk tikušas pielietotas kriptovalūtu rakšanas nolūkos, tomēr to pamat pielietojums ir un paliek datorspēlēm paredzētie datori. Šodien nikns geimera dators vairs nav iedomājams bez RGB apgaismojuma. Viper RGB atmiņas modulim piemīt unikāli dizaina elementi, bet visievērojamākais, kas to atšķir no citiem spēļu atmiņu moduļiem, ir tā siltuma atvairīšanas plākšņu dizains – uz katra no atmiņas moduļiem attēlota ikoniska odzes galva. Ar burvīgajiem leņķiem un lineāro estētiku Viper RGB sērijas priekšpusi iedvesmojis Viper zīmola logotips. Arī citi Viper atmiņas moduļi, Viper LED un Viper 4, var lepoties ar īpašo moduļu priekšpuses dizainu, kas to atšķir no industrijā visai pierastajiem, samērā vienmuļajiem taisnstūriem.

    Viper specializētā programmatūra ļauj lietotājam izvēlēties vienu no pieejamajiem apgaismojuma profiliem – Viper, breathing, heartbeat, raindrop vai arī izveidot līdz pat 5 saviem, speciāliem apgaismojuma profiliem! Kas ir vēl svarīgāk, šo profilu konfigurācija ir padarīta tik vienkārša, lai lietotājs viegli spētu to sasinhronizēt ar savu spēļu datora citu komponenšu apgaismojumu.

    Viper RGB sērijas produkti ir pilnībā savietojami ar pasaulē vispopulārākajām mātesplašu programmatūras aplikācijām (tādām kā MSI Mystic Light Sync; Gigabyte RGB Fusion; Asus Aura Sync uc), ļaujot nodrošināt augstāk minēto sinhronizāciju. Vēl jo vairāk, lietotājam nepieciešams atsevišķi izmantot Viper programmatūru tikai ļoti specifiskos gadījumos, ja nepieciešamas divas dažādas apgaismojuma vadības funkcijas – atmiņas modulim un mātesplatei. Visādos citādos gadījumos atmiņas moduļu RGB apgaismojums tiek konfigurēts mātesplates programmatūrā –  vienlaicīgi ar visu pārējo datora komponenšu RGB apgaismojumu.

    Visas četras Viper atmiņu sērijas (Viper RGB, Viper LED, Viper 4 un Viper Elite) ir pilnībā savietojamas ar Intel XMP 2.0 (Extreme Memory Profile). XMP 2.0 ir paredzēts atmiņas ātruma un taiminga iestatījumu uzstādīšanai, lai sasniegtu visaugstāko iespējamo veiktspēju un vienlaikus nodrošinātu vislabāko sistēmas darbības stabilitāti.

    Patriot Viper RGB sērijas DDR4 atmiņu moduļi ir pieejami veselās 5 ātruma frekvencēs, lai nodrošinātu lietotājam plašas izvēles iespējas, risinot tādus uzdevumus kā plānveida datora komponenšu upgrade vai arī pavisam jauna datora iegāde. Patriot Viper RGB atmiņu moduļu apjoms ir 16GB (2x8GB), savukārt to ātrums svārstās no 2,666 MHz līdz pat pavisam augstai 4,133MHz frekvencei.

    Vairāk informāciju par Viper RGB sērījas DDR4 atmiņas moduļiem varēsiet atrast ražotāja mājas lapā: https://www.viper.patriotmemory.com/viperrgbdram

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    30.10.2018 00:53

    Vai atmiņu ar tādu ātrdarbību var nopirkt arī bez visiem tiem blingiem? Nupat lasījām kopā pagaldes “kārlīti” (Remarka “3 draugus” lasījušie sapratīs) čomam video renderēšanai un spēlēm bez pretenzijām uz blingiem un spīdēšanu. Viss, kas pēc jaudas kļūst interesants, ir ar līkiem stūriem, spīd un laistās.

    digitalk
    30.10.2018 02:26
    Reply to  Krotow
    eerks
    19.11.2018 23:28
    Reply to  Krotow

    Kas liedz iemest tos ramus slēgtā datorkastē, kur saule neiespīd vai arī pēc vecās modes dators stāv uz balkona plauktā bez kastes, lai labāk “dzesētos” un bail, ka žagatas nozags?

    Reklāma