Web Analytics
More
    Reklāma

    90% no visiem pārdotajiem Mac ir MacBook portatīvie datori

    Jaunākie raksti

    Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) apkopotā informācija par Apple datoru pārdošanas datiem 2023. gadā ASV liecina par to, ka vairums pircēju izvēlas MacBook portatīvos datorus. No tiem mazliet lielāka priekšroka tiek dota MacBook Pro sērijas datoriem. Visi pārējie Mac datori tikuši pirkti krietni, krietni mazākā skaitā.

    Ja analizē smalkāk datus par pārdotajiem MacBook portatīvajiem datoriem, tad varam redzēt, ka ASV pircēji izvēlas lielāka izmēra (15 un 16 collu) ierīces.

    Interesanti rezultāti, jo es pats biju domājis, ka cilvēki biežāk izvēlas tādus datorus kā iMac vai Mac mini. Bet laikam tomēr Apple uzsvars uz MacBook sērijas produktu regulāru atjaunināšanu ir nospēlējis savu lomu pārdošanas datos. Plus, portatīvo datoru mēs varam kā lietot mājās, tā paņemt līdzi, bet ar klasiskiem galddatoriem ta visdrīzāk nerīkosimies.

    Un kādi ir tavi novērojumi? Kādus Apple datorus pērc pats vai tavi paziņas? Tie arī pārsvarā ir MacBook portatīvie datori?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Avenger
    11.03.2024 17:30

    Jau neskaitāmus gadus lietojot gan win, gan mac datorus, izvēlos jaudīgus modeļus un gan mājās, gan darbā tos pieslēdzu pie papildus ārējā ekrāna.
    Attiecigi strādā uz 2 ekrāniem vienlaicīgi, bet ja nepieciešams, tad viegli paņemt līdzi un turpināt darbu ceļā vai arī jebkur citur, kur esi konkrētajā brīdī un nepieciešams izdarīt kādu darbu. Pieņemu, ka galvenā priekšrocība, kāpēc varētu būt šāda statistika, ir tieši mobilitāte un tas, ka neesi piesiets konkrētai vietai.

    Dainis
    11.03.2024 20:25

    Stacionāros neviens nepērk, bet viņi kretīni toties pārtrauca iphone mini versiju ražošanu

    Reklāma