Web Analytics
More
    Reklāma

    Patriot laidis klajā moderno RGB mehānisko klaviatūru spēlēm – Viper V765

    Jaunākie raksti

    Patriot, viens no vadošajiem augstas veiktspējas operatīvo atmiņu, SSD disku un spēlēm paredzēto aksesuāru ražotājiem, šī gada sākumā izlaidis pavisam jaunu mehānisku klaviatūru ar RGB izgaismojumu – Viper V765. Šī klaviatūra lietotājiem būs pieejama divās versijās – ar “clicky” Kailh baltajiem taustiņiem un ar Kailh sarkanajiem taustiņiem. Izmantojot specializēto Viper programmatūru, klaviatūras lietotājs savām vajadzībās spēs pielāgot 103 programmējamus makro taustiņus un RGB izgaismojuma uzstādījumus. Viper 765 ir aprīkots ar alumīnija šasiju un magnētiski noņemamu plaukstu paliktni, nodrošinot augstas klases izturību un nezaudējot veiktspēju.

    Viper V765 ir pirmā Patriot ražotā klaviatūra, kura ir ūdens un putekļu izturīga, ko apstiprina IP56 reitings. Papētot dziļāk IP56 reitinga specifiku gan jāatzīmē, ka IP56 paredz aizsardzību no ierobežota apjoma putekļu iekļūšanas iekārtā, kā arī no augstspiediena ūdens strūklas iedarbības. Piemēram, viens no pirmajiem YouTube video apskatiem apliecina to, ka šī klaviatūra turpinās strādāt arī pēc tam, kad lietotājs uz to izlies veselu glāzi ūdens, taču RGB izgaismojums varētu uz pārdesmit minūtēm pārstāt darboties.

    Reklāma

    Viper V765 mehāniskā RGB spēļu tastatūra ir aprīkota ar Kailh baltajiem vai Kailh sarkanajiem taustiņiem, kuri nodrošina patīkamu klikšķu un taustes sajūtu. Katrs taustiņš ticis pārbaudīts, nospiežot to vairāk nekā 80 miljonu reižu, lai garantētu visaugstāko izturību un aizsargātu pret klaviatūras taustiņu atslēgšanos (angl. ghosting). Ražotājs aicina spēlmaņus iegrimt RTS vai FPS spēlēs, lai varētu izbaudīt maksimālu klaviatūras izturību un 45% ātrāku reakcijas laiku.

    Kā jau lietpratējiem zināms, RGB apgaismojums ir pārņēmis spēļu pasauli ar savu izcilo krāsu spektru – vairāk nekā 16,8 miljoniem krāsu, kas padara spēļu procesu vēl aizraujošāku! Patriot savus klientus iedrošina izmantot maksimāli daudz personalizēšanas funkciju, lai padarītu savu RGB izgaismojumu vēl pievilcīgāku. Tai skaitā ražotājs atzīmē sekojošus Viper programmatūras iestatījumus, pie kuriem ir vērts piestrādāt, lai spēle kļūtu vēl interesantāka: 14 gaismas vadības taustiņi, 10 dažādu LED reakciju vadība un daudzlīmeņu LED apgaismojuma aptumšošana. Lai arī ražotāja piedāvāto funkciju klāsts ir gana liels, taustiņu izgaismošanas efektu izmantošana ir visai vienkārša un intuitīva. Piemēram, lai iestatītu klaviatūras izgaismojumu, lietotājam vienkārši jānospiež taustiņš “F12”, jānorāda profils (spiežot vienu no piecām pogām F1-F5), kuru viņš vēlas iestatīt un uz priekšu – spiežot uz konkrētiem taustiņiem, datorā tiks automātiski saglabāta izvēlētā krāsa, ar kuru apgaismot taustiņu. Programmatūra ļauj lietotājam individuāli pielāgot 103 taustiņus un saglabāt līdz 5 dažādiem profiliem.

    Saskaņā ar informāciju no ražotāja, Viper V765 pārdošanā varētu nonākt ap februāra sākumu un tā cena būs ap 90 EUR, kas, ņemot vērā plašo funkciju apjomu, varētu kļūt par visai populāru izvēli lietotāju pulkā.

    Līdz ar Viper V765 izlaišanu, Patriot klaviatūru produktu klāstā ir četri produkti:

    • Viper V770 – visniknākajiem entuziastiem paredzētā klaviatūra ar RGB izgaismojumu un Kailh sarkanajiem slēdžiem;
    • Viper V765 – ūdens un putekļu izturīga klaviatūra ar RGB izgaismojumu un divu Kailh slēdžu opcijām (baltie un sarkanie);
    • Viper V760 – RGB klaviatūra ar Kailh brūnajiem slēdžiem;
    • Viper V730 – ar LED izgaismojumu Kailh brūnajiem slēdžiem aprīkotā klaviatūra.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma