Web Analytics
More
    Reklāma

    Kobo e-grāmatu lasītājus tagad būs vienkāršāk saremontēt

    Jaunākie raksti

    E-grāmatu lasītāju tirgū zīmols Kobo, kas nācis no Kanādas, ir labi zināms ar savu politiku ražot produktus no pārstrādājamiem materiāliem, kā arī izmantot pietiekami zaļas piegādes ķēdes. Tagad uzņēmums noslēdzis sadarbību ar iFixit, lai lietotāji varētu pašu spēkiem labot savas ierīces.

    Sākot no 2022. gada, Kobo ir radījis e-grāmatu lasītājus, kuri bija veidoti no 85% pārstrādājamu materiālu, bet iepakojums ir pilnībā pārstrādāts. Taču zīmols neapstājas tikai pie šiem skaitļiem un iniciatīvām, jo zināms, ka trīs jaunākos modeļus lietotājiem pašiem būs iespējams labot un nomainīt komponentes, pateicoties iFixit.

    Reklāma

    Pagaidām gan nav pieejama precīza informācija, kādas tieši komponentes Kobo lietotāji varēs nomainīt paši, taču tās noteikti varētu būt bāzes lietas kā akumulators un ekrāns. Protams, iFixit piedāvās gan instrukcijas, gan nepieciešamos instrumentus un pašas komponentes. Līdzīgas sadarbības iFixit jau ir noslēgtas arī ar gigantiem Google un Samsung.

    Varam novērot tendences, ka šobrīd lietotāji tomēr vēlas pašu spēkiem labot ierīces un paildzināt to lietošanas ilgumu. Tāpēc arvien vairāk lielo tehnoloģiju zīmolu sāk piedāvāt iespējas iekārtas labot pašiem. Jautājums, cik tālu ar šo spēs aiziet, piemēram, Apple.

    Vai kāds no lasītājiem ir pazīstams ar Kobo zīmolu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma