Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon atjauno klasisko Kindle lasītāju, un to beidzot varēs uzlādēt caur USB-C pieslēgvietu

    Jaunākie raksti

    Pēc vairāku gadu pārtraukuma atjaunotu versiju saņēmis lētākais Amazon e-grāmatu lasītājs Kindle, ko tagad varēs uzlādēt caur USB-C pieslēgvietu, padarot to krietni ērtāk lietojamu ikdienā.

    Līdz šim klasiskā Kindle versija tika atjaunota 2019. gadā, un to joprojām nācās uzlādēt caur Micro USB lādētāju, kas nozīmē, ka nācās līdz nēsāt vēl vienu kabeli. Tomēr tagad no tiem varēs atbrīvoties, pateicoties tehniskajiem uzlabojumiem. Tāpat Kindle saņēmis uzlabotu 300 ppi ekrānu un ilgāku baterijas darbības laiku.

    Reklāma

    Kā norāda Amazon, tad ar vienu uzlādi jaunais Kindle modelis varēs darboties līdz pat sešām nedēļām. E-grāmatu lasītāja ietilpība ir 16 GB, kas pilnībā pietiks digitālajām grāmatām, taču būs ļoti noderīgi audiogrāmatu mīļiem. Jaunais modelis padarīts vieglāks un izmēros mazāks, tomēr ekrāna diagonāle palikusi tāda paša izmēra – 6 collas. Vēl no ikdienas lietošanas uzlabojumiem ir tumšais režīms un pielāgojams priekšējais apgaismojums. Tagad Kindle būs pieejams arī zilā krāsā.

    Amazon Kindle būs pieejams sākot no 12. oktobra, un tā cena būs 99,99 USD par versiju, kurā ir redzamas reklāmas, vai 119,99 USD bez reklāmu versiju. Lasītājs ir kļuvis par desmit dolāriem dārgāks. Taču kā norāda eksperti, tad joprojām vislabākā izvēle no Kindle saimes varētu būt Kindle Paperwhite.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars K
    15.09.2022 13:33

    > taču būs ļoti noderīgi audiogrāmatu mīļiem
    Jautājums, vai kāds nēsā līdzi Kindle – kas tomēr ir lielāka par telefonu -, lai klausītos audiogrāmatas.

    Kursors.lv
    15.09.2022 14:33
    Reply to  Edgars K

    Ceļojumos līdzi var paņemt.

    Kārlis Rozenbergs
    15.09.2022 14:37

    Īsti jau tā vada problēma netraucē, ja reizi mēnesī jālādē.

    Mazcenasmobilaistelefons
    15.09.2022 15:22

    Vai tās bija baumas vai patiesība, bet kaut kur pa galvu mētājas info, ka no kaut kāda datumu varēs ielādēt grāmatas tikai no amazoon bibliotēkas. Varbūt kaut ko jaucu.

    Mazcenasmobilaistelefons
    15.09.2022 15:24
    Reklāma