Web Analytics
More
    Reklāma

    LG sāk piedāvāt mūsdienīgu risinājumu veļas žāvēšanā

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) piedāvā jaunus veļas žāvētājus, kuru īpaši izstrādātais mūsdienīgais dizains ļauj tos gaumīgi kombinēt jau ar esošo sadzīves tehniku, tajā skaitā – veļas mazgājamo mašīnu. Aizvien vairāk patērētāju izvēlas tehniku mājsaimniecībām, kas ir energoefektīva un atvieglo ikdienas darbus, tāpēc LG piedāvā jaunākās veļas žāvētāju funkcijas, kas ir pieejamas divos modeļos: RC80U2AV3W un RC90U2AV2W.

    Lai gan pēdējos gados pieprasījums pēc veļas mašīnām ar iebūvēto žāvētāju ir pieaudzis, tomēr pircēji izvēlas iegādāties veļas žāvētājus atsevišķi. Viens no būtiskākajiem aspektiem, izvēloties sadzīves tehniku, ir energoefektivitāte un laika ietaupījums. Pateicoties DUAL Inverter Heat PumpTM tehnoloģijai tiek sasniegta augstākā energoefektivitāte – A+++ -10%, kas ietaupa līdz pat 22% enerģijas un vienlaicīgi tiek samazināts veļas žāvēšanas laiks.

    Reklāma

    Jaunajiem veļas žāvētājiem ietilpība ir pat līdz 9 kilogramiem, kas nodrošina lielāka apjoma veļas žāvēšanu vienlaicīgi kā veļas mašīnām, kurās ir iebūvēti žāvētāji. LG DUAL Heat PumpTM žāvētājs ar siltumsūkņa tehnoloģiju, kas zemā temperatūrā ļauj izlīdzināt krokas un mazināt saraušanos, novērš iespēju apģērbam tikt sabojātam.

    Rūpējoties par veļas mazgāšanas kvalitāti, veļas žāvētajos ir iestrādāta alergēnu novēršanas funkcija, kas likvidē 99,9% alergēnu, tajā skaitā putekļu ērcītes, kas ir viens no elpceļu problēmu cēloņiem.

    Būtiska ir ne tikai apģērba nesabojāšana, bet tajā pašā laikā arī tā kvalitātes uzturēšana, jo modernie LG veļas žāvētāji ne tikai rūpējas par to, lai apģērba izmērs nemainītos tā žāvēšanas laikā, bet arī lai visas no apģērba sakrājušās pūkas tiktu noņemtas un nepieķertos pie veļas. Pašattīrošais kondensators, kas ir iebūvēts žāvētājos, savāc alergēnus un pūciņas filtrā, kas pēc veļas žāvēšanas nav jātīra, kā rezultātā tiek ekonomēts papildus laiks.

    Jaunie veļas žāvētāji ietaupa gan enerģiju, gan arī laiku. Pateicoties LG ThinkQ aplikācijai veļas žāvētāju ir iespējams ieslēgt attālināti, kā arī pats veļas žāvētājs pielāgo žāvēšanas režīmu atbilstoši ievietotajam veļas daudzumam un mitruma pakāpei, būtiski atvieglojot veļas žāvēšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    28 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    14.09.2018 16:04

    Skaļš virsraksts par mūsdienīgu žāvēšanu, bet nekā mūsdienīga tur nav! Mūsdienīgi ir iemest vešenē netīras džinsas un izņemt tīras un sausas! Krāmēt virsū/blakus vešenei vēl vienu krāmu nav ne praktiski, ne mūsdienīgi, ne arī izdevīgi!
    Vešene kopā ar žāvētāju izmaksā lētāk, aizņem mazāk vietas, neprasa papildus uzstādīšanu, ir vienkāršāk lietošanā, tādēļ kombo variants ir izdevīgāks un mūsdienīgāks.

    REALAIS
    14.09.2018 18:56
    Reply to  Skābene

    Izdevīgāks kur?

    Ja tu vari tādā veļasmašīnā mazgāt 7 kg, žāvēt vari tikai 4 kg.
    Elektrības patēriņš ir neadekvāti liels un tur izdevīgums pazūd ilgtermiņā.
    Žāvēšanas kvalitāte ir sliktāka kombo veļasmašīnām.

    Pašam noteikti žāvētājs nav, bet purkšķi gan daudz

    digitalk
    15.09.2018 08:10
    Reply to  REALAIS

    toties tev izdevīguma loģika kā skopam maksas veļasmazgātavu klientam.

    nav jākrāj netīrās drēbes nedēļām ilgi, lai obligāti pieliktu pilnus 7 kg. pustukšu var mazgāt ar īso ciklu un tā daudz labāk izskalojas.

    baigais izdevīgums ietaupīt elektrību, ja starpība sāks atmaksāties pēc gadiem 5 (tas pats, kas sapirkties par 200-300 eiriem LED lampas un nu tik taupīs), un visu laiku vēl piestrādāt par slapjās veļas krāvēju uz žāvētāju.

    REALAIS
    15.09.2018 12:06
    Reply to  digitalk

    Un te jau sākas tavs skopums likt kaut ko uz īso ciklu. Īdais cikls ir paredzēts ikdienas skalošanai, nevis netīru drēbju mazgāšanai.

    Tieši divi vienā ir skopuma un slinkuma pakāpe. Ja tu izmantotu normālu žāvētāju tad zinātu cik tāds labi attīra drēbes no pūkām kaut vai, ko 2in1 nedara.

    Un te nav runa par skopuma uz elektronerģiju.
    Standalone žāvētājs ir pavisam cita klase kā tie divi vienā.

    Esmu strādājis ar sadzīves tehniku tā kā es zinu, es sev nekad nepirktu tādu veļasmašīnu, bet tu droši, pērc tādu.

    Kristaps Skutelis
    16.09.2018 09:04
    Reply to  REALAIS

    OK, kāda ir būtiskākā atsķirība starp atsevišķu žāvētāju un 2-1, ja abus izmanto kā norādījis ražotājs? Proti, ja 2-1 ierīci nepārbāž ar drēbēm, kas, manuprāt, ir klasiska šādu ierīču lietošanas problēma, jo cilvēkiem ir slinkums pēc mazgāšanas daļu slapjo drēbju izķeksēt laukā. Tehniski taču abas ierīces ir līdzīgas.

    REALAIS
    16.09.2018 09:26

    Ja grib faktus, tad būtu jāiet cauri instrukcijām.

    Bet tā virspusēji

    Jā, 2-1 ir sliņķiem, bet jau pats sākums.
    Tādā veļasmašīnā var žāvēt tikai 60% no mazgāšanas kapacitātes.
    Tāda žāvēšana patērē daudz vairāk elektronerģiju.
    Žāvēšanas kvalitāte ir zemāka, nav pieejama žāvētāju galvenais trumpis priekš manis, pūku savācējs.
    Žāvēšanas variāciju(programmu) mazāka izvēle.

    Un kā parasti, universāla ierīce nekad nepārspēs divas atsevišķas ierīces.

    Tādas veļasmašīnas ar iebūvētu žāvētāju eksistē priekš tādām situācijām, kad reāli nav vietas, ir vēlme ietaupīt naudu pērkot vienu ierīci, un nosacīts slinkums, jo 7kg mašīnā žāvēt 4 kg nav ērtība.

    Suns
    16.09.2018 23:13
    Reply to  REALAIS

    Pašam ir 2-1 AEG Lamavat 99…. serijas ar Heat pump.
    Elektroenerģijas patēriņš mazs,
    Kvalitāte ļoti laba,
    Drēbes nesaraujas
    IR pūku savācējs.
    Vienīgais kas varētu būt kā mīnuss ir salīdzinoši mazā žāvēšanas kapacitāte 9kg/4kg, bet nekad reāli dzīvē tādu trūkumu neesmu izjutis.

    Skābene
    17.09.2018 08:35
    Reply to  REALAIS

    Tātad tu esi no tiem, kas staigā ar podziņtelefonu, kalkulatoru, fotokameru un atsevišķu planšeti kabatā, jo kad to visu saliek vienā telefonā, tas nekam neder!? :D

    REALAIS
    17.09.2018 10:02
    Reply to  Skābene

    Ko vēl iedomāsies savā šaurajā fantāziju pasaulē?

    Kristaps Skutelis
    17.09.2018 09:52
    Reply to  REALAIS

    Paldies par komentāru! Viss izklausās prātīgi. Es pats tagad sev pētu žāvētāju piedāvājumu, jo dzīvojot dzīvoklī ir apnicis visu laiku karināt veļu vannasistabā. Vietas nav pārlieku daudz un neesmu drošs, ka gribu divas baltas kastes, tāpēc reālistiski raugos uz 2-1 risinājumu.

    REALAIS
    15.09.2018 12:14
    Reply to  digitalk

    Un ka tu pasaki, ka nav starpības starp elektrības patēriņu veļasžāvētājiem ar A+++ un B, tad tu pat neesi iedziļinājies cik liela atšķirība ir starp to patēriņā uz vienu ciklu, kur nu vēl uz 100 un vairāk cikliem gada laikā.
    Un tas nav galvenais faktors, drēbju žāvēšanas kvalitāte ir kā diena pret nakti.

    digitalk
    17.09.2018 03:18
    Reply to  REALAIS

    ja jau esi iedziļinājies, ko tad tukši purkšķini?

    kamēr eksperts gatavojas, citiem interesentiem piemetu LG kombo (B) pret LG+Elektroluks (A+++):

    1134 – 297 = 837 kWh/gadā x ~0.15 = ~125 eiro gadā vairāk par kombo norīto elektrību. pie aparātu cenu starpības ~500 eiro, ieguvums sākas labi ja ar piekto lietošanas gadu, ja izmanto ražotāja aprēķinātos 200(!) ciklus gadā ar pilnu mašīnu.

    REALAIS
    17.09.2018 10:08
    Reply to  digitalk

    Pagaidi, tu abas veļasmašīnas paņēmi ar patēriņu gadā, nevis viena cikla izmaksas.
    Cik patērē elektroenerģiju viens standarta cikls vidēji un tad var salīdzināt. Pilna veļasmašīna ir divas žāvēšanas. Ja vien nav dārgā gala, kur svars ir diezgan līdzvērtīgs.

    digitalk
    18.09.2018 02:33
    Reply to  REALAIS

    gada patēriņš tiek rēķināts par 200 cikliem (dali uz 200). kādu pilno ciklu ar žāvēšanu norādīja LG, tādu arī izmantoju.
    bet ne jau par to ir stāsts. tu negribi pieņemt, ka ne visi piekrāmē vešeni līdz ūkai un netaisās pie tās dežūrēt, lai pārkrāmētu izmazgāto uz žāvētāju. jo mazāk mazgāšanas reizes, jo izmaksas kļūst daudz mazāk būtiskas un ērtība izvirzās pirmajā vietā. par kādām pūkām jāspriež, ja tie ir džinsi, t-krekli, apenes un zeķes? :)

    Skābene
    18.09.2018 08:34
    Reply to  digitalk

    Bišķi jau būs pūkas, bet ne jau nu tik daudz, lai par to būtu galva jālauza! Noslaucīsi 1x mēnesī vešenes durtiņas ar mitro salveti un pūku problēma būs atrisināta! :D

    digitalk
    18.09.2018 08:55
    Reply to  Skābene

    domāju, ka runa ir par pūkām, kas paliek uz drēbēm. uz melna varētu arī izbesīt, ja mazgā kā es – nešķirojot baltu-melnu-krāsainu.

    Skābene
    17.09.2018 08:39
    Reply to  REALAIS

    Par kādu B tu tur murgo!? Ja man ir A+++ veļas mašīna ar žāvētāju, kā tur var sanākt B?

    REALAIS
    17.09.2018 10:03
    Reply to  Skābene

    Pasaki konkrētu modeli!

    digitalk
    18.09.2018 02:39
    Reply to  Skābene

    mazgā ar A+++, žāvē ar B. veikalā, protams, piemin tikai pirmo :)
    reku piemērs, ko izmantoju aprēķinā – LG F2J7HG2W
    1a veikalā rakstīts A, LG mājaslapā mazgā A, bet kopējā B.

    Skābene
    18.09.2018 08:43
    Reply to  digitalk

    Praksē gan nereti sanāk ka tas B ir ekonomiskāks par teorētiskajiem cipariem uz papīra. Piemēram, ja tu mazgā tikai 1/3 no maksimālās vešenes ietilpības, tad žāvētājam nemaz nevajag garāko žāvēsanas ciklu. Pilnīgi pietiks ar 1/3 no žāvēšanas cikla, tātad arī elektrības patēriņš būs tikai 1/3 daļa no teorētiski aprēķinātā maksimālā patēriņa uz žāvēšanas ciklu. Pat ja es ielieku mazgāties vienas džinsas un savā izšķērdībā uzlieku garāko žāvēsanas ciklu, vešene pati nosver ielādētās veļas daudzumu un pēc tam piekoriģē žāvēšanas ilgumu. Tā kā es pat gribēdams to maksimālo ciklu nevaru palaist! :D

    digitalk
    18.09.2018 09:12
    Reply to  Skābene

    formāli atsevišķais “gudrais” žāvētājs jau darīs to pašu un gala cipars elektrība+ūdens būs tāpat proprocionāli mazāks. tikai REALAIS negrib saprast, ka nolikt 500+ uzreiz vai nomaksāt tos 10+ gadu laikā tarifos ir stipri dažādas lietas ;)

    Skābene
    17.09.2018 08:30
    Reply to  REALAIS

    Man ar 8kg mazgāšanai un 6kg žāvēšanai pietiek atliektiem galiem.
    Ja es uzlieku mazgāties veļu pa nakti, tad no rīta izņemu svaigu un sausu, kamēr tev kā loham nakts vidū ir jāceļas, lai pārkrāmētu visu no vešenes žāvētājā! :)

    REALAIS
    17.09.2018 10:05
    Reply to  Skābene

    Bez apvainojumiem nemāki rakstīt?

    Skābene
    17.09.2018 10:42
    Reply to  REALAIS

    Piedod, negribēju tevi aizvainot, neņem ļaunā!

    KKTK
    16.09.2018 00:13

    Sū… tie rotējošie žāvētāji.comment image

    Critical Thinker
    18.09.2018 15:09
    Reply to  KKTK

    kas tā par 9 vīriešu ģimeni? vai domāta māja ar 9 dzīvokļiem, katrā pa vīrietim, kas visi vienlaicīgi mazgā savu jaku.

    KKTK
    18.09.2018 16:08

    Kas tā par ģimeni kur katru vakaru bērni nenāk mājās ar dubļainām un slapjām drēbēm.

    digitalk
    18.09.2018 18:37
    Reply to  KKTK

    pilsētnieki.

    Reklāma