Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Food ir lietotne, kura spēs ģenerēt receptes, izmantojot mākslīgo intelektu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Samsung prezentējis jaunu ēst gatavošanas lietotni Samsung Food, kas būs balstīta uz pirms vairākiem gadiem iegādāto ēdienu recepšu lietotni Whisk.

    Jaunā Samsung Food lietotne ir pieejama astoņas valodās 104 valstīs. Tā ļauj meklēt starp dažādām pasaules receptēm, saglabāt tās, kā arī veidot nedēļas maltīšu plānu. Ir pieejami vairāk nekā 160 tūkstoši recepšu, un paredzēts, ka šis skaits augs. Samsung Food ir iespējams darbināt arī viedtālruņos un Samsung viedajās virtuves iekārtās.

    Reklāma

    Viens no lielākajiem Samsung veiksmes faktoriem varētu būt popularitāte un tehniskās iespējas savā sadzīves tehnikā. Izmantojot šo lietotni, varēs norādīt, kad un cik daudz nepieciešams uzsildīt cepeškrāsni vai veikt citas darbības. Protams, nav aizmirsts par mākslīgā intelekta izmantošanu, kas ļaus veidot receptes, balstoties uz lietotāja vēlmēm. Tāpat tas ļaus samiksēt dažādas tradicionālās virtuves, kā arī gaļas ēdienus padarīt veģetāru vai vegānisku.

    Avots: SamsungIzvēloties receptes, Samsung Food ļaus izveidot atbilstošu iepirkumu sarakstu, ko varēs nosūtīt arī saistītajiem pārtikas internetveikaliem. Nav aizmirsts par cilvēkiem, kuri seko līdz ēdienu uzturvērtībai, jo arī šī informācija būs pieejama par katru ēdienu. Lietotne pieejama gan Android, gan iOS platformām. Izskatās, ka pagaidām tā nav pieejama Latvijas tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    02.09.2023 15:28

    Tikko lejupielādēju Play store. Uz s23 ultra pieejams. Man gan fonā Leišu VPN, bet domāju ka LV arī vajadzētu būt pieejamam.

    Gundars
    03.09.2023 20:19

    Ka tik pēc tādu saģenerētu ēdienu pagatavošanas un baudīšanas nevajag mākslīgo elpināšanu

    Reklāma