Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” savas nākamās paaudzes “Quest Pro” VR brilles varētu veidot sadarbībā ar LG

    Jaunākie raksti

    Dienvidkorejas mediji vēsta, ka Marka Zakerberga vadītā kompānija “Meta” izveidojusi sadarbību ar LG, lai 2025. gadā izlaistu “Quest Pro” nākamās paaudzes virtuālās realitātes (VR) brilles “Meta Quest 4 Pro”. Baumots, ka ierīces cena sasniegs 2000 ASV dolāru un tajā būs iestrādāti LG displeji un citas detaļas no LG meitasuzņēmumiem. Tāpat Korejas mediji apgalvo, ka līdztekus jaunajām “Quest 4 Pro” “Meta” 2024. gadā varētu izlaist arī budžeta klases VR brilles, kas maksās pat zem 200 USD.

    Detaļas par šo sadarbību pagaidām tiek izklāstītas vien baumu līmenī. Nav lielas pārliecības, ka gaidāmās ierīces tiešām būs nopērkamas par augstāk minētajām cenām. Piemēram, ir stipras šaubas par to, ka “Meta” jaunās budžeta klases VR brilles maksās vien 200 USD, ja “Quest 2” šobrīd pieejamas par 299 USD, savukārt vēl neizziņotās “Quest 3” varētu maksāt 499 USD.

    Reklāma

    Kas attiecas uz “Meta Quest 4 Pro”, arī šajā ziņā nav pārliecības, ka iekārta tiešām varētu maksāt 2000 USD, ja šobrīd pieejamo “Quest Pro” sākuma cena bija 1499 USD, kas tagad nokritusies līdz 999 USD. No otras puses, iespējams, ar šīm VR brillēm “Meta” vēlas sastādīt lielāku konkurenci “Apple”, kas izziņoja 3499 USD vērtās “Vision Pro” brilles. Katrā ziņā jāseko līdzi un jāgaida, kad “Meta” un LG dalīsies ar konkrētāku informāciju par sadarbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma