Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izziņojis stilīgu maza izmēra projektoru

    Jaunākie raksti

    Iepriekšējā gada izskaņā LG sācis izziņot dažādas jaunas elektroierīces. Iespējams, ka tas saistīts ar gaidāmo CES 2024 izstādi. Jaunajam produktu klāstam pievienojies ļoti stilīgs un gaumīgs projektors, kas arī būs izmēros pietiekami mazs.

    Jaunais LG CineBeam Qube lāzera projektors sver gandrīz 1.5kg, un tā augstums un dziļums ir 135mm, bet platums 80mm. Salīdzinājumam iPhone 15 Pro augstums ir 147mm, tā kā šis tiešām ir kompakts projektors. Tam ir kantains dizains, kā arī par stila un praktisko elementu kalpo speciālais pārnešanas rokturis.

    Reklāma

    Projektors būs aprīktos ar HDMI un USB-C pieslēgvietām. Tas būs spējīgs attēlot 4K izšķirtspējas attēlu 120 collu lielā ekrāna laukumā. Papildu tam CineBeam Qube ir aprīkots ar skaļruni. Viens no mīnusies varētu būt projektora spilgtums, kas nespēs attēlot tik spilgtu attēlu un līdz ar to izteiktas krāsas. Projektors aprīkots ar LG izstrādāto webOS operētājsistēmu, nodrošinot pieeju dažādiem video servisiem.

    Galvenais pārdošanas faktors LG jaunajam projektoram varētu būt tieši dizains, jo tas atgādina vēsturiskas videokameras un projektorus, tikai mūsdienīgā izpildījumā. Pagaidām gan nav zināma ne CineBeam Qube cena, ne oficiālais pieejamības datums, kā arī sīkāka specifikācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kautkātā
    03.01.2024 09:00

    Nav zināma specifikācija, bet nespīdēs pietiekoši… Tad ir, vai nav specene? Citādi tāda dīvaina atziņa.

    Rūdolfs Rancāns
    03.01.2024 11:00
    Reply to  kautkātā

    500 lūmeņi. Tas ir maz. Bet nu šis vairāk ir prikols, ne projektors. 4k tur ir totāli lieks, un gan jau nebūs nemaz īsts 4k..

    kautkātā
    03.01.2024 12:31

    500 ir traki maz, tas gan.

    Reklāma