Web Analytics
More
    Reklāma

    Nopērkams tosteris, kas izskatās pēc Xbox Series S spēļu konsoles

    Jaunākie raksti

    Kad tika izziņotas jaunās paaudzes Xbox Series X un S spēļu konsoles, interneta vidi pārpludināja dažādas komiskas ziņas, kā tos vēl varētu izmantot. Kamēr ir jau radīts ledusskapis, kas atgādina Xbox Series X konsoli, tikmēr Walmart sācis tirgots Series S izskata tosteri.

    Kā izrādās, tad pēc šāda dizaina tostera ir visai lielas pieprasījums, un pircēji jau paspējuši atstāt augstu preces novērtējumu. To arī vairs nav iespējams iegādāties Walmart interneta veikalā. Tosteris no ārpuses atgādina baltas krāsas Xbox Series S spēļu konsoli, un viena no malām ir aprīkota ar izteiksmīgo melno apli.

    Reklāma

    Jaunais tostera modelis reizē ļauj uzgrauzdēt divas maizītes, un īpašais moments ir tas, ka uz tostermaizēm būs redzams Xbox logo. Es domāju, ka neviens cits tosteris pasaulē nepiedāvā šādu iespēju, kas jau ir ekskluzīvi. Papildu tam Xbox Series S tosteris aprīkots ar sešu pakāpju grauzdēšanas režīmu, kā arī LED laika atskaites paneli.

    Tā kā zīmols ir norādīts Xbox, tad var pieņemt, ka šī tostera izstrādē vismaz daļēji ir piedalījies Microsoft, vai vismaz sniedzis atļauju, šādi izmantot zīmolu un dizainu. Tas liecina par veselīgu humora izjūtu no uzņēmuma puses. Xbox Series S tostera cena ir 39.99 USD, un pagaidām gan tas ir pieejams vienīgi ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oppo
    06.01.2024 17:03

    un jēga no tāda izskata? kāds ar taukainiem matiem ies uz virtuvi, lai uzkarsētu savas maizītes, pie reizes neaizmirstot pa konsoli, kura tāpat mētājas aiz tv?

    REALAIS
    07.01.2024 02:42
    Reply to  oppo

    Kāda jēga komentēt? Saprotams, ne visi spēlē spēles, ne visiem interesē vienādas lietas, bet kam nākt un sēt negatīvismu/nepatiku, vēl pie reizes pasniedzot, ka šāda tostera pircējs staigā netīrs? :D

    Es labprāt tādu nopirktu, vēl pie tam tur var bez problēmām ielikt lielāku/garāku šķēli maizes. Tādi tosteri Eiropā nav bieži sastopami. Būtu vieta nopirktu arī Xbox ledusskapi, būtu, kur alu iestūķēt :D

    Nelabojams
    18.01.2024 10:17
    Reply to  REALAIS

    Tieši tā. Negribu iegādāties ne Xbox, ne tādu tosteri, bet ideja pati par sevi šķita forša.

    Krotow
    08.01.2024 14:57

    Skameriem būs jauns darba lauks. Varēs Xbox pa lēto griboņiem tirgot tosterus.

    Reklāma