Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Lens pieejama kā atsevišķa lietotne… ja tavs viedtālrunis to atbalsta

    Jaunākie raksti

    Papildinātās realitātes programmatūra Google Lens tagad pieejama kā atsevišķa Android lietotne. Iepriekš Google Lens bija pieejama kā Google Assistant sadaļa atsevišķiem jaudīgākajiem viedtālruņiem, bet tagad to vari ielādēt no Google Play veikala plašākam viedtālruņu klāstam.

    Google Lens ar viedtālruņa kameras palīdzību atpazīst mākslas darbus, populāras ēkas, dažādus objektus. Pat suņu šķirnes ir vismaz daļēji atšķiramas ar Google Lens. Tāpat Google Lens skenē svītru kodus, tulko vārdus, spēj piezvanīt uz nofotografētu telefona numuru, veikt ierakstu kalendārā utt.

    Reklāma

    Tiek norādīts, ka Google Lens izmantošanai vajag vismaz Marshmallow operētājsistēmas versiju, bet lietotne nedarbojas šobrīd kopā ar Galaxy S7 Edge (Oreo) un Motorola Moto G4 (Nougat). Google Lens lieliski sadarbojas ar Google Pixel  un Pixel 2, Sony Xperia XZ2 un XZ2 Compact, OnePlus pēdējiem modeļiem, Galaxy S9 sēriju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kengurs
    05.06.2018 16:38

    Man rāda ka šajā valstī (Lv) nav pieejams :(

    ksprs
    05.06.2018 21:09
    Reply to  kengurs

    Man Sony Xperia X rāda, ka nav paredzēts manam telefonam, taču ir iespējams izmantot Google Lens caur Google Assistant un tur strādā kā nākās.

    Reklāma