Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” rudenī varētu prezentēt “īstas” papildinātās realitātes brilles

    Jaunākie raksti

    Jau sen tiek baumots, ka kompānija “Meta” strādā pie papildinātās realitātes (Augmented Reality – AR) viedajām brillēm. Iespējams, ka rudenī šāds briļļu pāris beidzot ieraudzīs dienas gaismu.

    Pagaidām neapstiprināta informācija liecina, ka “Meta” savā rudens pasākumā “Meta Connect” varētu prezentēt “īstas” AR brilles. Ierīce, ka iekšēji tiek dēvēta kā “Orion”, būs atsevišķs produkts no nesen izlaistām “Ray-Ban Meta” viedajām brillēm un “Meta Quest” brillēm. Lai gan “Ray-Ban Meta” ir dažas multimodāla audio MI funkcijas un kamera, tajā nav vizuālo AR elementu. Savukārt “Meta Quest” brilles galvenokārt tiek izmantotas virtuālās realitātes spēlēm. Tikmēr “Orion” viedās brilles solās būt tehnoloģiski modernākas un piedāvāt virkni AR iespēju.

    Reklāma

    Ziņojums arī liecina par to, ka “Meta” saskaras ar lielu spiedienu, lai izstrādātu augstas kvalitātes AR viedās brilles, un daži uzņēmuma darbinieki ir eksperimentējuši ar uzlabotiem prototipiem.

    Pat ja “Orion” viedās brilles tik tiešām tiks prezentētas rudenī “Meta Connect” pasākumā, tās vēl vairākus gadus var nebūt pieejamas sabiedrībai. Pērn izskanēja baumas, ka “Meta” plāno iekšēju AR briļļu izlaišanu 2024. gadā, taču ierīces publiska izlaišana paredzēta viena 2027. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma