Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” ļaus videospēlēs un lietotnēs iegādāties fiziskas preces

    Jaunākie raksti

    E-komercijas gigants “Amazon” nācis klajā ar jaunu pakalpojumu “Amazon Anywhere”, kas lietotājiem dos iespēju caur videospēlēm un mobilajām lietotnēm iegādāties fiziskas preces. Kompānija uzsver, ka lietotāji saņems visaptverošu un iekļaujošu iepirkšanās pieredzi, bez vajadzības izmantot virtuālās valūtas, kā tas ir citviet. Pirmie šādas iepirkšanās iespējas varēs baudīt papildinātās realitātes (augmented reality – AR) spēles “Peridot” spēlētāji.

    “Amazon Anywhere” pakalpojums dos iespēju videospēļu, mobilo un AR lietotņu izmantotājiem atklāt un iegādāties fiziskus produktus no “Amazon”, neizejot no pašas spēles vai lietotnes. Tas iespējams, sasaistot savu “Amazon” kontu ar konkrētās spēles vai lietotnes kontu. Piemēram, “Peridot” spēlētāji šādā veidā drīzumā varēs iegādāties šī zīmola produktus – T-kreklus, kapučjakas, telefona aksesuārus u.c. Līdzīgi kā “Amazon” vietnē, arī “Amazon Anywhere” lietotāji varēs iepazīties ar preces aprakstu, cenu, pieejamību, attēliem, iespējamo piegādes laiku.

    Reklāma

    Kad lietotājs izvēlējies kāroto preci, to iespējams iegādāties, izmantojot “Amazon Anywhere” piesaistīto “Amazon” kontu. Būtiski, ka visu iespējams izdarīt, neizejot no spēles vai mobilās lietotnes.

    Iegādātās preces tiks nosūtītas tāpat kā jebkurš cits “Amazon” vietnē pasūtītais produkts. Tāpat lietotājs varēs izsekot un pārvaldīt sūtījumus, izmantojot “Amazon” lietotni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma