Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple Vision Pro” jauktās realitātes brilles pārdošanā varētu nonākt februārī

    Jaunākie raksti

    Kad “Apple” jūnija sākumā izziņoja savas jauktās realitātes brilles “Vision Pro”, nebija skaidrs, kad tās konkrēti varētu tikt izlaistas, vien prognozēts, ka 2024. gada pirmajā pusē. Tāpat uzsvērts, ka sākotnēji šī ierīce būs pieejama ļoti ierobežotam interesentu lokam. Jaunākās prognozes liecina, ka “Vision Pro” brilles tirdzniecībā varētu nonākt 2024. gada sākumā.

    “Bloomberg” jaunākajā ziņojumā norādīts, ka jaunās “Apple” brilles pie pirmajiem lietotājiem varētu nonākt februārī, kas ir agrāk par iepriekšējām prognozēm, kad to izlaišana bija plānota martā. Tāpat ziņots, ka “Apple” pēdējo nedēļu laikā ir palielinājis ražošanas jaudas Ķīnā, lai līdz janvāra beigām ierīces būtu gatavas un pēc apmēram mēneša nonāktu veikalu plauktos.

    Papildus tam “Apple” ir nosūtījis izstrādātājiem e-pastu, aicinot izmēģināt savas “Vision Pro” briļļu lietotnes ar jaunākajiem rīkiem, kas esot vēl viena norāde par ierīces drīzo izlaišanu.

    Jaunākās prognozes liecina, ka izlaišanas brīdī varētu būt pieejami 400 000 “Apple Vision Pro” briļļu vienību, kas tiks piedāvātās vairākās konfigurācijās. Ierīces cena būs 3499 dolāri, taču baumots, ka “Apple” varētu izlaist arī lētākas viedās brilles, kas maksātu no 1500 līdz 2500 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma