Web Analytics
More
    Reklāma

    Izlaišanas brīdī, varētu būt pieejami 400 000 Apple Vision Pro briļļu

    Jaunākie raksti

    Nākamā gada pirmajā ceturksnī pie pircējiem nonāks paplašinātās realitātes brilles Apple Vision Pro, un pēc analītiķu informācijas sākotnēji varētu būt pieejami 400 tūkstoši briļļu.

    Šis dārgais un jaunais produkts principā būs paredzēts tikai ļoti lieliem Apple faniem un uzņēmumiem, tāpat sākotnēji to varēs iegādāties vienīgi ASV tirgū. Līdz ar to sākotnēji 400 tūkstoši pieejamo vienību varētu būt pietiekami, un kopā 2024. gada laikā varēs iegādāties līdz 1 miljonam briļļu.

    Iespējams, ka pieprasījums varētu arī būt pietiekami liels, jo šis ir unikāls produkts, par kuru nevienam īsti nav gala viedoklis ikdienas lietošanai. Globālā izplatība arī būs pakāpeniska, jo jau 2025. gadā plānots saražot 10 miljonus Apple Vision Pro, bet skaidrs, ka tās sākotnēji būs pieejamas lielajās valstīs un tirgos.

    Pēc analītiķu informācijas, paplašinātās realitātes briļļu izmaksas ir 1700 dolāru par vienu vienību, bet pārdošanas cena ir 3499 dolāru. Tāpat tiek baumots, ka Apple jau strādā pie otrās paaudzes modeļa, kā arī divām lētākām alternatīvām. Būs interesanti redzēts, kāds tad būs īstais pieprasījums pēc šī produkta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma