Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Vision Pro paplašinātās realitātes brilles varētu būt pieejamas 2024. gada martā

    Jaunākie raksti

    Parādījusies jauna un nedaudz precīzāka informācija par to, kad varētu būt gaidāmas Apple paplašinātās realitātes brilles Vision Pro, kas tika izziņotas šī gada jūnijā izstrādātāju konferencē WWDC23.

    Tajā reizē Apple nesniedza precīzu izlaišanas laiku, norādot uz to pieejamību 2024. gada sākumā. Tāgad Apple apskatnieki uzskata, ka tās veikalos un pie pircējiem varētu nonākt martā, jo iepriekš brilles tika plānots nodrošināt jau no janvāra. Tas saistīts ar joprojām notiekošo darbu pie produkta testēšanas, kā arī izplatīšanas plāniem.

    Apple Vision Pro sākotnēji būs pieejama tikai ASV tirgū, kā arī to iegāde varēs notikt vienīgi veikalā, tāpēc ka būs nepieciešama speciāla uzstādīšana, ko veiks apmācītie darbinieki. Sagaidāms, ka nākamā gada laikā tās būs pieejamas arī Kanādā un Lielbritānijā, un kopējā globālā izplatība notiks pakāpeniski.

    Uzņēmums norāda, ka jau izlaišanas brīdī Vision Pro brillēm, kuras darbinās īpašā visionOS operētājsistēma, būs pieejamas visas iPhone un iPad lietotnes, kā arī vairāk nekā 100 Apple Arcade speciāli pielāgotas spēles. Paplašinātās realitātes brilles darbinās M2 procesors kopā ar R1 mikroshēmu, kas atbildēs par video pārraidi.

    Apple Vision Pro briļļu cena ir 3499 USD, un vismaz sākotnēji tā ir domāta ierīce, kuru izmantos uzņēmumi. Laika gaitā noteikti varētu parādīties lētāka versija, kas paredzēta plašākam patēriņam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma