Web Analytics
More
    Reklāma

    Lai iegūtu Apple Vision Pro brilles, būs nepieciešams apmeklēt veikalu

    Jaunākie raksti

    Nedaudz vairāk kā pirms mēneša Apple izziņo paplašinātās realitātes brilles Vision Pro, kas ASV būs pieejams 2024. gada sākumā. Jau šobrīd zināms, ka lai tās iegūtu savā īpašumā, būs jādodas uz specializētajiem Apple veikaliem un jāveic uzmērīšana, kā arī citi pielāgojumi.

    Tas viss tiks darīts ar mērķi, lai cilvēki, izejot no veikala, būtu pilnībā apmierināti ar savu pirkumu, zinot kā to pareizi lietot, kā arī brilles būs saņēmušas dažādus pielāgojumus, lai maksimāli ērti turētājos uz nēsātāja galvas. Baumo, ka pašā sākumā Apple gatavojās saražot vairākus miljonus Vision Pro briļļu. Tad prognoze tika samazināta līdz vienam miljonam, bet tagad tiek runāts par vairākiem simtiem tūkstošu iekārtu pirmajā izlaiduma brīdī.

    Reklāma


    Tas saistīts ar sarežģīto komponenšu sastāvu, jo šīs paplašinātās realitātes brilles varētu uzskatīt par vienu no pēdējo gadu sarežģītāko plaša patēriņa tehnoloģisko un elektronisko ierīci. Tāpat jāņem vērā augstā cena, jo tā būs 3500 dolāru. Uz Apple veikaliem būs nepieciešams doties, lai pielāgotu briļļu galvas turētāju, izvēlētos atbilstoša tumšuma stiklu. Tāpat cilvēkiem ar redzes traucējumiem Vision Pro būs nepieciešams izmantot speciāli pielāgotas lēcas, jo paplašinātās realitātes brilles nav paredzēts lietot ar citām brillēm.

    Nākamā gada sākumā šis pakalpojums tiks piedāvāts lielākajos Apple veikalos, bet visa gada garumā tās būs pieejamas 270 Apple tirdzniecības vietā ASV. Kā nākamie Vision Pro tirgi tiek minēti Kanāda un Lielbritānija, bet pēc tam arī citas valstis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma