Web Analytics
More
    Reklāma

    Lētākas Apple Vision Pro brilles varētu būt sagaidāmas 2025. gadā

    Jaunākie raksti

    Kad Apple pagājušās nedēļas sākumā prezentēja savas jaunās Vision Pro papildinātās realitātes brilles, daļa sabiedrības sašuta par produkta augsto cenu. Proti, Vision Pro maksās 3499 ASV dolārus un tā nav maza naudas summa par jaunu produktu ar pagaidām neskaidru pielietojumu.

    Tomēr, kā jau mēs ar Henriju runājām mūsu podkāsta svaigākajā epizodē, šis nav masām paredzēts produkts un tāpēc cenai nav tik liela nozīme. Mūsuprāt, šo pirmo Vision Pro pamatā pirks uzņēmēji un satura radītāji, kas ar jauno ierīci meklēs sev jaunas biznesa nevis izklaides iespējas. Tomēr ar laiku Apple būs jādomā arī par to kā ar šīm brillēm nopelnīt un šajā brīdī būs nepieciešams produktu nogādāt pēc iespējas lielāka cilvēku skaita rokās. Un tam vajag zemāku cenu.

    Reklāma


    Bloomberg žurnālists Marks Gurmans raksta, ka Apple varētu plānot izlaist lētāku Vision Pro versiju jau 2025. gadā. Šo produktu varētu saukt par Vision vai Vision One un tas ir paredzēts masveida lietošanai. Lai ierīcei samazinātu cenu, Apple varētu tā uzbūvē izmantot mazāk jaudīgus procesorus, samazināt kameru skaitu un izmantot zemākas kvalitātes displejus. Nav izslēgtas arī izmaiņas audio sistēmā, kad telpiskās skaņas iegūšanai būs jāizmanto AirPods austiņas. Interesanti, uz kādiem kompromisiem Apple būs gatavs iet, lai varētu palaist tirgū šādu produktu.

    Tāpat paredzams, ka ap 2025. gadu Apple izlaidīs arī nākamo Vision Pro briļļu versiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Zefīrs
    13.06.2023 12:49

    2699$

    Dimants
    13.06.2023 13:01

    Specifisks produkts vientuļniekiem, kuri raduši tukšumu taustīt.

    REALAIS
    13.06.2023 13:43

    Man patīk kā ciņi prezentēja, cik forši šādas brilles būtu izmantot konferenču zvanos un redzētus citus sarunu biedrus… bet tikai tie citi sarunu biedri izmanto web kameras un visticamāk viņš neizmanto webkameru, lai rādītu sevi ar verķi uz galvas.

    Tas viss strādā labi tikai vienai personai, indivīdam. Nemaz neruņajot par 2h darbības laiku, kas šo ierīci padara nelietojamu ārpus dīvāna ar pieslēgtu vadu.

    Tehnoloģija jau ir labākā kas būtu pieejama, bet reālitātē, šāda tehnoloģija noteikti nav nākotne.

    Reklāma