Web Analytics
More
    Reklāma

    Google kārtējo reizi pārtrauc Glass papildinātās realitātes briļļu projektu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Google kārtējo reizi pārtraucis savu papildinātās realitātes briļļu projektu Google Glass. Šoreiz runa ir par uzņēmumiem paredzēto briļļu versiju, kas bija paredzēta tiem darbiem, kuros nepieciešama abu roku brīvība.

    Google pagājušajā nedēļā atjauno informāciju Google Glass mājaslapā, kas ziņo, ka no 15. marta šī produkta tirdzniecība un ražošana tiek pārtraukta. Visi tie uzņēmumi, kuri lieto šīs brilles, varēs saņemt atbalstu vēl pus gadu, proti, līdz 15. septembrim. Realitātē tas nozīmē, ka Google šo produktu apkalpos vien garantijas ietvaros, ja tas salūzīs. Tiesa, šo briļļu uzņēmumu versiju varēs lietot arī pēc 15. septembra, un izstrādātāji varēs turpināt attīstīt produktam esošo programmatūru.

    Reklāma

    Google Glass ierīce tika izziņotas 2013. gadā ar mērķi mainīt līdz šim ierastos cilvēka paradumus, brillēm ļaujot atvieglot ikdienas darbu un kļūstot par viegli pārnēsājamu viedierīcī. Jau 2015. gadā ikdienas patērētājiem paredzētā versija tika pārtraukta, jo interese par brillēm bija maza, liekot uzsvaru tieši uz biznesam paredzētu produktu. Tomēr arī tam pienācis gals.

    Ziņa par Google papildinātās realitātes briļļu attīstības pārtraukšanu parādās reizē ar baumām par līdzīgām brillēm no Apple. Daži no analītiķiem uzskata, ka tās tiks prezentētas jau šī gada jūnijā, kad notiek Apple izstrādātāju konference.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma