Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” savas jauktās realitātes brilles varētu prezentēt WWDC laikā jūnijā

    Jaunākie raksti

    Lielākie fani jau vairākus gadus gaida brīdi, kad “Apple” beidzot nāks klajā ar savām jauktās realitātes brillēm. Dažādu problēmu dēļ uzņēmums vairākkārt atlika ierīces izlaišanu, taču izskatās, ka tagad beidzot gatavs nolaist priekškaru. “Bloomberg” informējis, ka “Apple” jauktās realitātes brilles, kas plašāk pazīstamas ar nosaukumu “Reality Pro“, varētu tikt prezentētas Vispasaules izstrādātāju konferencē (Worldwide Developers Conference – WWDC) šī gada jūnijā.

    Uzņēmums savas jauktās realitātes brilles sākotnēji it kā bija plānojis prezentēt jau aprīlī. Taču tā kā bija nepieciešams papildu izstrādes laiks, lai risinātu aparatūras un programmatūras problēmas, izlaišana pārcelta uz jūniju WWDC, kas šķiet arī piemērotāks brīdis. Pašas brilles pie pirmajiem pircējiem varētu nonākt vasaras otrajā pusē vai vēlāk.

    Pašreiz joprojām baumo, ka ierīces cena sasniegs 3000 USD, kas ir ļoti liela nauda pat priekš “Apple” ierīcēm. Taču par šo naudu lietotājs varētu iegūt patiešām augstas klases viedās brilles, kas piedāvā tādas iespējas, kādas nav, piemēram, “Meta Quest Pro” VR brillēs. Piemēram, 4K displeji, plašs kameru klāsts, jaudīgais M2 procesors un citas ekstras, kas lietotāja pieredzi pacels pavisam jaunā līmenī.

    Tāpat klejo runas, ka paralēli dārgajām “Reality Pro” “Apple” strādā arī pie lētākas jauktās realitātes briļļu versijas, kas varētu maksāt līdzīgi kā “Meta Quest Pro” jeb ap 1500 USD. Tās gan šogad netiks atrādītas un ir šaubas, ka arī 2024. gadā “Apple” šajā ziņā būs kas prātīgs, ko presentēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma