Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka “Apple” jauktās realitātes brilles tirgū parādīsies vien 2023. gada beigās

    Jaunākie raksti

    “Apple” viedās brilles varētu pretendēt uz titulu kā kompānijas atliktākais produkts. Jau vismaz četrus gadus izskan baumas un vairāk vai mazāk ticama informācija par to, ka uzņēmums strādā pie savām virtuālās un papildinātās realitātes brillēm un “tuvākā gada laikā” tās varētu parādīties tirgū. Šajā ziņā joprojām nekas nav mainījies. Jaunākās baumas liecina par to, ka “Apple” jauktās realitātes briļļu izlaišana atlikta uz 2023. gada beigām.

    Iepriekš bija paredzēts, ka ierīce tirgū tiks palaista nākamā gada pirmajā pusē. Taču nu jau decembrī šķiet, ka šie plāni ir pārāk ambiciozi. Pazīstamais analītiķis Ming-Či Kuo norāda, ka sakarā ar programmatūras problēmām “Apple” jauktās realitātes brilles varētu tikt izlaistas 2023. gada beigās. Vai tiešām pēc gada mēs tās ieraudzīsim?

    Analītiķis neatklāj, ar kādām tieši programmatūras problēmām cīnās “Apple”, taču tās varētu būt saistītas ar viedo briļļu operētājsistēmu, kas iepriekš bija pazīstama kā “realityOS”, bet nu pārdēvēta par “xrOS“. Kuo arī norāda, ka kavēšanās, visticamāk, atstās sekas uz gatavo produktu masveida piegādēm, nevis pašu ražošanu. Viņš joprojām uzskata, ka brillēm nepieciešamās komponentes izdosies piegādāt nākamā gada pirmajā pusē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma