Web Analytics
More
    Reklāma

    “Snapchat” jaunā funkcija “Dreams” ļauj lietotājiem izveidot unikālas pašbildes

    Jaunākie raksti

    “Snapchat” jau labu laiku piedāvā dažādas funkcijas, kuru pamatā ir mākslīgais intelekts (MI), piemēram, tas pats MI čatbots “My AI“. Viena no jaunākajām ir ģeneratīvā MI iespēja “Dreams”, ar kuras palīdzību lietotāju pašbildes, klāt piejaucot papildinātās realitātes efektus, top par unikāliem attēliem, kas “lietotāja personību pārvērš jaunās identitātēs”.

    Jaunā funkcija atrodama “Snapchat” sadaļā “Memories”. Tālāk lietotājam jāuzņem vairākas pašbildes tā, lai seja tiktu parādīta no dažādiem leņķiem. Pēc tam lietotne uztaisīs attēlu sēriju dažādās tematikās, piemēram, ceļošana laikā, alternatīvais visums, nāriņa jūras dzelmē, Renesanses laiks utt. Lietotāji bez maksas iegūs pirmo “Dreams” pakotni, kurā ir astoņi attēli. Savukārt katrs nākamais bilžu komplekts izmaksās 0,99 USD.

    Reklāma

    Avots: Snapchat

    Jaunā funkcija sākotnēji pieejama Austrālijā un Jaunzēlandē, taču, pēc “Snapchat” teiktā, tuvāko nedēļu laikā tai jānonāk pie lietotājiem citviet pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Normunds
    30.08.2023 10:30

    But why?

    Krotow
    30.08.2023 14:17
    Reply to  Normunds

    Īslaicīgas figņas, kas ļauj klientiem izākstīties par viņu pašu naudu. No otras puses labāk lai taisa jancīgas bildes, nevis pa stūriem nodzeras.

    Reklāma